Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to mnie teraz zaskoczyłaś:-) Wiesz nie, żebym się śmiała po prostu oryginalnieale byłoby fajowo. A Tobie kiedy ma przyjść@ ???
Witam!Hej Koleżanki Staraczki. Jestem nową Staraczką, ale z doświadczeniem, niestety:-(
Dzisiaj dostałam @, w 37dc, choć cykle mam zwykle 29 dniowe. Czyż to nie złośliwość losu???? Smutno mi więc łażę po forach i szukam pocieszenia. Starania rozpoczęliśmy w zasadzie rok temu. Dwa razy zaszłam za pierwszym razem , lecz niestety obie ciąże poroniłam. Po ostatnim poronieniu odczekaliśmy pełne trzy miesiące i od września podjęliśmy kolejne starania. I co? Popsuło mi się coś??? Już sama nie wiem. Czwart cykl to nie dramat, ale....To takie strasznie długie cztery miesiące. Pocieszycie?
Tez to juz przechodzialam...
No wiesz ja juz mam 2 spirale jedna piecioletnia teraz druga i plamienia mi sie na pocztaku tylko zdarzaly wiec kto wieSvensonko nigdy nie miałam spirali ale przyjaciółka ma i często plami niestety.Czasami trochę krwawi ale gin jej mówi,że tak się przy spirali zdarza.
Niemniej chodzi na kontrole do lekarza co 6 miesięcy.
agutko współczuję takiej teściowej.Ja to nie mam problemu bo jestem tzw. starą panną ale dużo koleżanek narzeka na teściowe.Jednej teściowa ( obecnie była) powidziała,że była im tylko synowa do tego potrzebna aby urodziła wnuka a teraz WON!
Za to zieńciów to teściowe kochają prawie zawsze.Tak to już jest