MALUTKA1023
Zaangażowana w BB
staralismy się 14 miesięcy
a po jakim czasie zaczelas brac te wszystkie wspomagacze? pytam bo moj gin powiedzial zebym bralam witamine E i A i nic wiecej(to moj 4 cykl ) i sie zastanawiam czy juz powinnam cos brac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
staralismy się 14 miesięcy

Kochana teraz to ja na Ciebie czekam![]()
wczoraj to całą noc nie spałam ze stresu, nie wiem jak dziś usnę... 
a po jakim czasie zaczelas brac te wszystkie wspomagacze? pytam bo moj gin powiedzial zebym bralam witamine E i A i nic wiecej(to moj 4 cykl ) i sie zastanawiam czy juz powinnam cos brac![]()
ja to teraz się cieszę, że nici w tym cyklu, bo tak się strasznie boję o tatę, że stres mnie zrzera :-( nawet przed egzaminami tak mnie nie "ściskało" jak terazwczoraj to całą noc nie spałam ze stresu, nie wiem jak dziś usnę...
![]()

.
Podtrzymajcie na duchu bo już naprawdę tracę nadzieję i martwię się czy wszystko jest ze mną w porządkuTo w takim razie napiszę ci szczerzeDziewczyny dopisuję się do was...pisuję też w temacie ciąża po antykoncepcji widzę że niektóre z was starają sie nieco dłużej,u mnie już nadchodzi 6 cykl a tu nic...jutro ma być@ więc pewnie znowu nici juz nawet sie nie łudzę w styczniu wybiorę się do ginia zobaczymy co powie,tak jak pisałam gdzie indziej niby kurcze zdrowa,młoda a tu bociana wyczekuję od pól roku,teraz święta to może powinnam Dzieciątka wypatrywaćPodtrzymajcie na duchu bo już naprawdę tracę nadzieję i martwię się czy wszystko jest ze mną w porządku
. tak jak wcześniej pisałam, 6 cykli to nie tragedia
Ja zaszłam w 7m-ym. a lekarz mnie uprzedził, że muszę rozpocząć leczenie, bo najprawdopodobniej nie dam rady zafasolkować. A tu proszę;-)Jak jestes zdrowa to bocian przyleci na pewno. tylko jak tu piszą wszystkie po kolei WYLUZOWAĆ! Tu mamy Pajke co zaszła po 14 cyklach więc głowa do góry:-):-):-)Oj porpawiłaś mi humorwitam się kobietki!!!
u mnie ból biustu okrutny małpowy i temperaturka 36,9... tyle z komunikatów pogodowych a teraz zapraszam Panie na serial pod tytułem głupia cipcia:
co robi głupia cipcia podczas staranek? za wcześnie testuje i przekonuje się o I :-(
przepraszam wiem że nie powinnam ale świetne ujęcie. Testowałaś dzisiaj????Chyba juz widzialam ten odcinek;-)a teraz zapraszam Panie na serial pod tytułem głupia cipcia:
co robi głupia cipcia podczas staranek? za wcześnie testuje i przekonuje się o I :-(
Jesli masz mnie na mysli to chce wyjasnic jedna rzecz: na liscie mam napisane 5 cykl z hakiem. Oznacza to, ze jest to piaty cykl z dokladnym celowaniem w owulke. Wczesniej byl jakis rok beztroskiego sexu bez antykoncepcji, bez nakrecania sie itp. Dlatego gin ( i to w ramach NFZ, wiec musiala byc podstawa) wyslalm mnie na badania...A gienki to są tacy jacyś....jak się dobry trafi to cudem praktycznie. Mi mój powiedział, że po pół roku nie ma co się martwić, że mam rok czasu na zajście. A Wy tu po 4 cyklach bromki i jakieś inne dopalacze.