Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
7 dpo to chyba w sumie dobry czas na testowanko????ale w sumie, zależy od kobiety jak szybko rośnie hcg

Ja też wyszukuje i nasłu****e tych objawów a jak już mnie coś zakłuje to tłumaczę, że to pewnie sprawka dupka(duphastonu)

cofam co powiedziałam....ja nie wiem jeszcze śniadania nie jadłam i sama piszę bzdury.......ehhh nie wiem czemu wydawało mi się że 7 dzien od spodziewanej@. nie no to pewnie, że za wcześnie
e to jeszcze masz luzik, może się dużo wydarzyć.ale oczywiście nie nakręcam;-) Ja się skusiłam na te 6cio dniowe testy ale i tak za wcześnie je zrobiłam, bo nie mogłam się wpowstrzymac
aaaacofam co powiedziałam....ja nie wiem jeszcze śniadania nie jadłam i sama piszę bzdury.......ehhh nie wiem czemu wydawało mi się że 7 dzien od spodziewanej@. nie no to pewnie, że za wcześnie
e to jeszcze masz luzik, może się dużo wydarzyć.ale oczywiście nie nakręcam;-) Ja się skusiłam na te 6cio dniowe testy ale i tak za wcześnie je zrobiłam, bo nie mogłam się wpowstrzymac
![]()

mówię Wam, gdyby nie to forum..... no ale już to mówiłam 

hehehe no to widzę, że nie jestem osamotniona w tym szaleństwie... super - od razu mi lepiejmówię Wam, gdyby nie to forum..... no ale już to mówiłam
![]()
a druga spokojnie mówi poczekaj, cierpliwości :-)... I weż to wytrzymaj jak cię rozrywają 
Ja mojemu ani nic nie mówię. On cierpliwie nawet nei pyta co i jak. On sobie spokojnie czeka aż mu oświadczę że JEST. A ja tu katusze przeżywamja też od razu zatarłam ślady zbrodni... mąż już tamtym razem mnie zrugal, kiedy go wysłałam do apteki, test wyszedł negatywny i powiedzialam, że i tak było za wcześnie... skomentował moją urodę i inteligencję nie przebierając w słowach![]()

Ja mojemu ani nic nie mówię. On cierpliwie nawet nei pyta co i jak. On sobie spokojnie czeka aż mu oświadczę że JEST. A ja tu katusze przeżywam![]()