Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To w takim razie napiszę ci szczerze. tak jak wcześniej pisałam, 6 cykli to nie tragedia
Ja zaszłam w 7m-ym. a lekarz mnie uprzedził, że muszę rozpocząć leczenie, bo najprawdopodobniej nie dam rady zafasolkować. A tu proszę;-)Jak jestes zdrowa to bocian przyleci na pewno. tylko jak tu piszą wszystkie po kolei WYLUZOWAĆ! Tu mamy Pajke co zaszła po 14 cyklach więc głowa do góry:-):-):-)
witam się kobietki!!!
u mnie ból biustu okrutny małpowy i temperaturka 36,9... tyle z komunikatów pogodowych a teraz zapraszam Panie na serial pod tytułem głupia cipcia:
co robi głupia cipcia podczas staranek? za wcześnie testuje i przekonuje się o I :-(
Zapewne kazda kobitka, ktora juz sie leczy ma dluzsze staranka za soba. Bo jak wiadomo lekarze (nawet prywatnie) jednak zabieraja sie za to najwczesniej dopiero po pol nieudanych prob.

A mi sie wlasnie strasznie dluzy... A tu dopiero 7dpo!!! I choc dopiero zaczelam brac bromka i szanse sa nikle, to ja sie i tak ludze... Bo przeciez cuda sie zdazaja;-) I gdyby nie byly to skutki uboczne bromka (zmeczenie, sennosc, zawroty glowy), to na pewno bylyby to objawy fasolki.;-)

ja miałam objawy wcale nie takie - fakt kładłam sie spac o 21
ale glownie mialam skurcze podbrzusza + wysoka tempka zobacz sobie na wykresik - a cycki to mnie od owulki bolały az do teraz mi właśnie też się zaczęło dłużyć i wczoraj był 7dpo i pomyślałam, że siedem dni minęło - można testować.... i ot co z tego wyszło....
miło jest czytać, że nie tylko ja się niecierpliwię i łudzę.... ;-)
GRATULACJE ZAPRASZAM DO SIERPNIÓWECZEKDziewczyny,chciałam tylko przekazać,że zrobiłam test i jest druga kreska,a więc test taki sam jak wczoraj))))))))))))))) więcej nie robie!
Aha te co się zabierają za szybko do testów, ponieważ jestem chora i na antybotyku,zrobiłam bete HCG w 7dpo i co?poniżej 1,a w 12dpo test pokazał dwie kreski,więc proszę czekajcie choćby do tego 12dpo,ok??????
Głowy do góry!!!
już się zaczyna??? ojjjj nie życz e Ci tego samego co ja miałamJa dzisiaj ogolni4e mdłosci![]()

Ale super że możesz tego w końcu doświadczyć

udało się!!!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Oj, ten grudzień jest dobry
To kto w kolejce????? :-)
MUSI BYĆ! 
A ja trzymam kciukasy by jak najszybciej 
i trzymam kciukasy dalej :-)
;-):-)
Jagódka gratulacje, ale macie prezencik na święta a jaki udany będzie na wakacje. Powodzenia przez 9 miesięcy i uważajcie na siebie.
w końcu należy wam się już fasoleczka ;-) za Pajkę trzymałam i jest
;-):-)Ja tez! Ja tez!Poza tym lewy jajnik mi doskwiera... Ach,jak ja już bym chciała 17... A najlepiej to 21 i II ! ;-)

Widocznie ta pani doktor jest wyjatkiem potwierdzajacym regule;-)Oj nie jest to regułą! u mnie lekarka od razu zakasała rekawy no ale 5 konowałów wczesniej pokazało klase
Jeszcze nie zaczela a juz tak sie nastawiaja miałam objawy wcale nie takie - fakt kładłam sie spac o 21
ale glownie mialam skurcze podbrzusza + wysoka tempka zobacz sobie na wykresik - a cycki to mnie od owulki bolały az do teraz
Ło matko zdecydowanie za wczesnie ja testa walnelam 2 dni od spozniajacej @. Test moze wyjsc w 10 dpo , ale nie musi u mnie wyszedł chyba w 17 dpo
Widocznie lekarze maja rozne taktyki. Moj postanowil mnie najpierw sprawdzic "od stop do glow", a potem ewentualnie Małża (ale mnie sie spodobalo to okreslenieI na koniec coś o lekarzu.. My niby staramy sie od ślubu, ale przez dwa miesiące nie miałam @ (chyba przez stres). I po ostatniej wizycie moja pani doktor stwierdziła, że jeśli nam się w tym cyklu nie uda, to w styczniu przebadamy "żołnierzy" mojego męża i dopiero zaczniemy badać mnie. Więc stosunkowo szybko zaczniemy szukać przyczyny niepowodzenia.
Ale się rozpisalam..ale dziś mam okropny dzień i musiałam się wygadać.. :-(
). I troszke mnie to dziwi, skoro masz nieregularne cykle... No ale to ona wie lepiej - w koncu jest lekarzem, a ja tylko rozne fora podczytuje;-)