Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marulka no tak, lepiej odczekać swoje jak ktoś ma mocne nerwy;-)
skowronek poczekaj, poczekaj. Ale nie nastawiaj się tak negatywnie!!!!:-)
a właśnie moim zdaniem mocniejsze nerwy ma ten, kto testuje... bo przeżyć rozczarowanie z I to co innego niż zobaczyć @ w toalecie... tak sądzę... @ się jednak spodziewamy - natura, a po teście oczekujemy zdecydowanie II więc rozczarowanie podczas testu jest większe..

też tak myśle, że ten co testuje ma mocne nerwy,
a potem czekać z tą świadomościa do @ i liczyć będzie czy nie będzie , test się mylił lub za wcześnie czy rzczywiście nic z tego![]()
no i sprzeciw dla mojej tezya właśnie moim zdaniem mocniejsze nerwy ma ten, kto testuje... bo przeżyć rozczarowanie z I to co innego niż zobaczyć @ w toalecie... tak sądzę... @ się jednak spodziewamy - natura, a po teście oczekujemy zdecydowanie II więc rozczarowanie podczas testu jest większe..
może i macie rację.Dla mnie jednak mocny czas jest po owulacji do testowania....po teście wątpliwości są praktycznie rozwiane, a to że może test się mylić to już mało prawdopodobne dla mnie i daję sobie spokój. A zwykle już @ przychodzi i po zawodach. a faza lutealna trwa 2 tyg i dla mnie to jest baardzo długo
no i sprzeciw dla mojej tezymoże i macie rację.Dla mnie jednak mocny czas jest po owulacji do testowania....po teście wątpliwości są praktycznie rozwiane, a to że może test się mylić to już mało prawdopodobne dla mnie i daję sobie spokój. A zwykle już @ przychodzi i po zawodach. a faza lutealna trwa 2 tyg i dla mnie to jest baardzo długo
![]()

to można długo wariować w tym temacie
. także ja testuję dwa dni po spodziewanej@ i jedna krecha oznacza że nie ma i finito.....bez żadnych tam dodatkowych przemyśleń. A przecież to jest czas @ więc pojawia sie błyskawicznie zazwyczaj
bo ja sobie nie raz mogę na nią czekać i czekać.......