reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zrobiłyśmy sobie kalendarzyk,bo Zuzia się już prezentów nie może doczekać,więc będzie sobie dni odliczać. :-D
A teraz moja Córcia poszła spać do Babci. ;-)

Powiem Wam coś. :zawstydzona/y: Spojrzałam teraz na historię pomiaru na termometrze. I co mi pokazało? Ostatnia tempka 37 - czyli ta dzisiejsza. Źle spojrzałam rano. :szok:
Ale to nie zmienia faktu,że wczoraj było 37,1. :sorry:

A plamek nie przybywa. :-D Jak rano jedna się pokazała,tak narazie spokój. :-D Jejciuś,już świruję... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Nie chcę @ ! Chcę 21 i II !!!

Scully - mi też kiedyś lekarz powiedział,że jestem za szczupła i mam przytyć, tylko to nie takie proste dla mnie.Bo mi wtedy tylko brzuch rośnie jak jakiemuś piwoszowi a reszta chuda jak patyk a waga też nie rośnie.
Szczupłe kobiety też rodzą zdrowe dzieci, ważne aby we krwi były wszystkie składniki odżywcze.Niektórzy są bardzo szczupli bo tak poprostu mają.
U nas w mieście jest jeden lekarz..............który mówi pacjentkom,że łatwiej zajść w ciążę jak się codziennie litr mleka wypije:laugh2:.Normalnie jakiś niespełna rozumu człowiek albo myśli,że kobicie to byle głupstwo można wmówić.Jednej pani urwał ramiączko ze stanika bo nie chciała sobie dać piersi zbadać.Tak się chłop zawziął:-p
Normalnie porażka

i że on jest gin?????? to ja bym mu paluchó nie dała włożyć:no::no::no::no:
Agutka ja już też przez Ciebie sfiksuje normalnie!! Kciuki zaciśnięte że obiadu nie mam jak gotować:-D

dlatego min. zrezygnowałam kiedyś z wizyty u niego.Zresztą kazał mi przynieść na wizytę zaświadczenie o zarobkach z zakładu pracy i podobno trzeba mieć na każdej wizycie aktualne nie starsze niż 7 dni.
Tacy wariaci zostają lekarzami niestety
Ostatnio jedna kobieta mówiła mojej znajomej, że była u niego i kiedy ją badał to odebrał dwa telefony od żony zostawiając jej wziernik i każąc go "trzymać" a potem otworzył kefir i pił go między jej nogami.
Dobrze, że do niego nie poszłam.........uffffffffffff zresztą poczytałam o nim na znanym portalu i ma okropne opinie

dlatego min. zrezygnowałam kiedyś z wizyty u niego.Zresztą kazał mi przynieść na wizytę zaświadczenie o zarobkach z zakładu pracy i podobno trzeba mieć na każdej wizycie aktualne nie starsze niż 7 dni.
Ostatnio jedna kobieta mówiła mojej znajomej, że była u niego i kiedy ją badał to odebrał dwa telefony od żony zostawiając jej wziernik i każąc go "trzymać" a potem otworzył kefir i pił go między jej nogami.
Dobrze, że do niego nie poszłam.........uffffffffffff zresztą poczytałam o nim na znanym portalu i ma okropne opinie
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: proszę Cie!!!!!!!! ohyyyyyyydaaaa!!! W ogóle, że ktoś do niego chodzi!!!!

ej a ja jeszcze dla pewności Was zapytam..bo ja już fiksuje odrobinkę. Bo moja gin powiedziała, żebym patrzyłą na śluz. Jak będzie odpowiedni, to żebym poczekała ze dwa dni żeby było go więcej i wtedy bzykanko. no i i to chcę zapytać. Przecież ja nie wiem ile dni będę mieć ten śluz. Bzykanko zaraz jak się pojawi nic nie da????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Jakbym to wczoraj przeczytała,to te moje złe samopoczucie żołądkowe,ukazałoby się na monitorze!
:szok: :oo: :oo2: :hmm: :huh: :unsure:

A ja właśnie przerabiam choinkę. :-D
Zginęła mi gdzies górna część dużej,więc tak sobie stwierdziłam,że może uda się doczepić tą moją małą choinkę do tego dołu dużej. I ... pasuje,jak ulał! :-D
A już się bałam,że nie będę miała żadnej w tym roku,bo od małej musiałam nóżki oderwać. :laugh2:
Się Zuzia zdziwi,że musi raz jeszcze ubeirać choinkę. ;-)
Ale tym razem dużą. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry