reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

lopo 19dc to chyba jeszcze wielka niewiadoma przed Tobą co??????
Ja tu właśnie nie wiem jak się ma owulacja do śluzu i bzykanka. tak no dokładniej. moja gin kazałą czekać jak się pojawi i wtedy sexik no ale jak juz napisałam nie wiem ile będzie ten śluz i czy nie będzie po owulce..kurcze gupia jestem. Niech ktosik mi to streści tak łopatą na chłopski rozum..bo czytam inne fora i na każdym piszą inaczej.................
Dostalam moja ksiazke z polski mama mi ja podzuci jutro to ci dam cynka kiedy sexik najlepszy

reklama
No ja ta corcie kombinowac bede w styczniu o ile mi sie nie odwidzi jak zwykle jestem pol na pol!!!!! ale ciagle mi sie sni ze mam 2 synkow normalnie swira dostane i jak bylam kiedys w krakowie u wrozki to tez mi powiedziala ze bede miala 2 synka jejku chcialabym dziewczynkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zawsze...:-):tak:;-):-D pozdrowionka...u mnie wielkie odliczanie:cool2:
no tak zawsze ale tak zeby siadlo he he to naljepiej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kerna raczej na pewno bo często juz mnie boli nawet w 15dc i stąd wiem ,że nici z ciąży. Zeszły cykl był bezbolesny i się spóźniał stąd mysłałam, że jestem zafasolkowana. A niestety dzisiaj czuję sie bardzo @. Normalnie by to szlag już sobie myślę, że się poddam Już i tak w dni płodne nie myślę o dzidzi tylko cieszę się bliskością męża. Już coraz mniej mi zależy by być mamą po raz drugi:confused2::-(

Kerna raczej na pewno bo często juz mnie boli nawet w 15dc i stąd wiem ,że nici z ciąży. Zeszły cykl był bezbolesny i się spóźniał stąd mysłałam, że jestem zafasolkowana. A niestety dzisiaj czuję sie bardzo @. Normalnie by to szlag już sobie myślę, że się poddam Już i tak w dni płodne nie myślę o dzidzi tylko cieszę się bliskością męża. Już coraz mniej mi zależy by być mamą po raz drugi:confused2::-(
No co ty kochana opowiadasz jak jestes tu z nami i mowisz o swoich uczuciach to zanczy ze ci zalezyyyyyyyyyyyyy my tu matki teresy bedziemy cie wspierac i wymyslac pozycje na ciekawy sexik zeby siadlo. Ja mam dola jak cholera codziennie bije sie z myslami czy wogole chce 2 dziecko teraz ale ciagle tu piesze do wszystkich kobietek i mysli odchodza te zle a z mezusiem bzykamy sie raz miesiacu bo ciagle mi cos przeszkadza to co on biedny ma powiedziec tez ma dola he he damy rade babeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

No co ty kochana opowiadasz jak jestes tu z nami i mowisz o swoich uczuciach to zanczy ze ci zalezyyyyyyyyyyyyy my tu matki teresy bedziemy cie wspierac i wymyslac pozycje na ciekawy sexik zeby siadlo. Ja mam dola jak cholera codziennie bije sie z myslami czy wogole chce 2 dziecko teraz ale ciagle tu piesze do wszystkich kobietek i mysli odchodza te zle a z mezusiem bzykamy sie raz miesiacu bo ciagle mi cos przeszkadza to co on biedny ma powiedziec tez ma dola he he damy rade babeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wlasnie twraz przeczytalam na necie w sumie mamy caly tydzien dni plodnych a owulke 14 ni po dostaniu pierwszego nia miesiaczki czy ktos mi powie czy to prawda???????????????????

Dzisiaj,chyba,taki ponury dzień jest,bo wszystkie mamy na co ponarzekać,ach... :-(
Jutro będzie nowy i mam andzieję,że lepszy dzień dla wszystkich! :-)

Mnie jedyna myśl,jaka podnosi dziś na duchu,to ta,że będziemy na nowo ubierać choinkę! :-D
Już mam miejsce na nią zagospodarowane (wcześniejsza na komodzie się mieściła :sorry:),lampki pokombinowałam i założyłam,więc najlepsze zostawiam Zuzi. :-D ;-)

A tymczasem zmykam,bo mi się Dzieciątko budzi. :-)

Svensonka szczerzenie kapuje:no::no::no::no:staraj się cytować dobrze....wiem, że od iedawna jesteś na forum ale spróbuj;-) napisz jeszcze raz co z tą owulka?

reklama
Do góry