• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny ja sie podłamałam
przy badniu macicy miałam sluz zabarwiony krwią nie było tego duzo, ale było :(( to chyba niezbyt dobry objaw? :(( wyc mi sie chce :(
mam zle przeczucie :( a luteine biore 3xdziennie :(

agutka spokojnie:) ja 3mam kciuki za ciebie jak coś! bedzie co ma być ale myśl o fasolce a nie o @ ! to podstawa!

Pozdrówki for all

Nie dziękuję,Kinguś...
Staram się myśleć,że to chwilowe... Że jednak fasolka... Gdzieś jest jeszcze we mnie ta nadzieja... ;-)

dziewczyny ja sie podłamałam
przy badniu macicy miałam sluz zabarwiony krwią nie było tego duzo, ale było :(( to chyba niezbyt dobry objaw? :(( wyc mi sie chce :(
mam zle przeczucie :( a luteine biore 3xdziennie :(

Wszystko na pewno jest dobrze! Nie bój się!
A masz możliwość zatelefonowania do swojego gina,żeby podpytać?

Nie dziękuję,Kinguś...
Staram się myśleć,że to chwilowe... Że jednak fasolka... Gdzieś jest jeszcze we mnie ta nadzieja... ;-)

Wszystko na pewno jest dobrze! Nie bój się!
A masz możliwość zatelefonowania do swojego gina,żeby podpytać?

No niestety nie dzisiaj :( biore 3x luteine wiec pewnie nic wiecej sie nie da :( a boje sie, ze z fasolki nici :(

Pajkaa no co Ty gadasz:wściekła/y: Masz fasolke, to pewne. A od jakiegoś tam malutkiego plamienia jeszcze nie musi nic się stac. opowiem ci coś co u mnie się stało przy pierwszej ciąży. Nie wiedziałam, że jestem w ciązy i bzyknęłam się ostro z Małżem. Poleciało krwi żywej i dużo. Ja wiedziałam, że dostałam @ bo często u mnie po przytulańcach przychodzi (taki sposób na wywołanie@:-)). więc ja pampers między nogi i luzik.....a za dwa tyg okazyje się, że ciąża 7 tydzień. Ścięło mnie bo przypomniałam sobie o tym a babka mowi że wsyustko jest możliwe i że u mnie jest ok.:tak: Także im mniej stresu tym lepiej dla Was!!!!!

reklama
Bo ogolnie dziewczyny od wczoraj od 5 rano mam mega mdłosci, ze sie nie da za to te skurcze macicy sie skonczyły i tez nie wiem czy to dobrze, ze ich nie ma?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry