Witam się.
Agutko, przykro mi, że @ się pojawiła. Ale tak jak mówisz imieninowy napewno będzie udany. Sylwester napewno będzie owocny.
Kerna, wow jak fajnie dużo śniegu, u nas jest zdecydowanie mniej.
Laura, będzie dobrze, wszystko się ułoży i doczekasz się swojej Fasolinki.
Pajkaa, spokojnie to wcale nie musi oznaczać nic złego. Ale jak bardzo się martwisz to idź do gina. Ja w pierwszej ciąży też plamiłam ale więcej bo miałam śluz z krwią widoczny na wkładce, pojechałam wieczorem do szpitala na izbę i tam lekarz przepisał mi właśnie luteinę, a i tak plamiłam jeszcze przez tydzień i to mocniej. Dopiero po tyg. zaczęło być lepiej tzn. mniej krwi aż po ok. 2 tyg. ustało.Pajkaa pisze:dziewczyny ja sie podłamałam
przy badniu macicy miałam sluz zabarwiony krwią nie było tego duzo, ale było( to chyba niezbyt dobry objaw?
( wyc mi sie chce
mam zle przeczuciea luteine biore 3xdziennie
![]()
Agutko, przykro mi, że @ się pojawiła. Ale tak jak mówisz imieninowy napewno będzie udany. Sylwester napewno będzie owocny.
Kerna, wow jak fajnie dużo śniegu, u nas jest zdecydowanie mniej.
Laura, będzie dobrze, wszystko się ułoży i doczekasz się swojej Fasolinki.
Ja też już nie wiem. Przy mojej rozbieżności cyki to też jest trudne.agutka pisze:Ja już zgłupiałam... Nie wiem,na ile ustawić suwaka...
Normalnie to chyba przedświąteczna gorączka.
:-) wiem, że za późno, ale może następnym razem...
może za miesiąc zobaczę wykres dwu fazowy
.
zwariowac idzie. u mnie śnieżnie i to jak na syberii. Jeszcze koleś nie odśnieżył do nas drogi i ledwo wyjechałam pod góre!!! Moje bejbe znowu zakatarzone na maxa...tak mu leci z nosa że załamka...a czyszczenie ssakiem to czysta przyjemność
to dam Ci linka na super energetyzującą pieśń. Ja jej słucham non top bo mnie jakoś tak pociesza
Już kiedyś próbowaliśmy tego ( no bez balang bo lubimy spokój), ale się wtedy nie udało - no ta Teneryfa to raj na ziemi - kto wie...........
:-(