Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja życzę miłego wieczorku,a Marulce pięknych dwóch kreseczek,bo coś czuję,że już jutro rano zatestuje!:-)
Postaram się odezwać jutro. ;-)
A dziś chwalę się nowym suwaczkiem,a raczej górnym napisem,hehe.
Tak mi się jakoś "wkręciło"... ;-)
![]()
Buziaki!![]()

wiesz, zeby nie było za wcześnie a test żeby rowiał całkowicie wątpliwości tak lub nie i tyle;-)
Przeżyliśmy z Michałem, oj tak napedził nam niezłego stracha

a jak u Ciebie sytuacja ???Agutka napis pasuje tu teraz idealnie!!!
Marulka no widzisz???? a jutro to który dc będzie?? Sorki, że tak wiecznie to samo ale nie mam czasu szukać po stronachwiesz, zeby nie było za wcześnie a test żeby rowiał całkowicie wątpliwości tak lub nie i tyle;-)
Svensonka mój M ma na imię Sławek:-) i jest 4 lata starszy..śmieje sie ze stary pryk z niegoPrzeżyliśmy z Michałem, oj tak napedził nam niezłego stracha
a jak u Ciebie sytuacja ???

Ja już do niego chodzę 3,5 roku i bardzo żałuję, że nie poznałam go wcześniej. Poznałam go dopiero w szpitalu jak leżałam na patologii i tak mi się spodobał, że po wyjściu ze szpitala już tylko ON (zresztą polecony przez innego gina z Unii).W zasadzie od roku. Od stycznia 2009. Ja straciłam dwie ciąże. Jedną w lutym, drugą w maju. Teraz staramy się od września.
Ryba!!! Jedno jest pewne! JESTEŚMY W DOBRYCH RĘKACH![]()