reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kochane,
Jakiś czas mnie nie było ale to nieważne:-)

ŻyczęWam:

Zdrowych i spokojnych
Świąt Bożego Narodzenia,
radosnych, pełnych miłości,
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń
Żebyście zawsze były uśmiechnięte!!!!!!!
Becia

reklama
P.S.
@ przyszła w poniedziałek... ledwo zyję przez te boleści okrutna jedna ;-)
No to będe probowac dalej :-)

i po raz kolejny trzymam za Nas kciuki i za zafasolkowane też :-)

Kochane, z okazji Świąt życzę Wam zdrowia, szczęścia, cudnej rodzinnej atmosfery, pysznych potraw, pięknych i oczywiście spełnienia największego marzenia wszystkich z nas - rozkosznego maleństwa. Mam nadzieję, że za rok w Wigilię każda z nas będzie już tuliła swojego maluszka!!!! :tak::tak::tak:

Jak to nie? Owulka jest wlasnie przy nizszej temperaturze. NIektore kobiety maja wrecz spadek tempki w czasi owulki. Dopiero po owulacji temperatura zaczyna rosnac.:tak:

Ja Wam dziewczęta również życzę przede wszystkim dużo zdrówka oraz ......................(tu wpisać własne marzenia i pragnienia)!!!:cool2:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: naprawde???? dziś też mam 36. czyli że drufi dzień owulka:szok::szok::szok: hehe szczerze ja sie w t ym połapać nie mogę. ale może zaskoczyło.....kto wie;-)

W tym dniu radosnym oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzymy zdrowia, życzymy miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości serca, zapachu ciasta
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
a wokół pełno życzliwych ludzi.

Wesołych Świąt kochane! Oby wszystkie zafasolkowały! Tylko tego życzę, bo wszystko inne jakoś traci blask przy tym jednym.

Spokojnych, wesołych, ciepłych i rodzinnych świąt! Żeby pachniało choinka i piernikami a pod stopami trzeszczał śnieg!

ściskam mocno,
pok

Cześć dziewki;-) I jak tam po wigilii??? Obżarte, opite, brzuchy wystające hehehe i wielka zgaga????:-) My już po drugiej wigilli ale uważałąm, żeby się nie przejeść i jest ok!!! Mały zaraz idzie lulu a ja sobie odpocznę od gotowana i pieczenia. A dodatkowo chyba mam wigilijną owulkę i wigilijne zorganizowane staranka!!!!:tak:

Wigilia sie udała super. I niestety przyszła @ o 3 dni za szybko( oby nie bolał brzuszek)- odkąd biorę bromek niestety moje cykle są troszkę krótsze. I znowu bedę mogła podjąć próbę.:-):-) Pozdrawiam ciepło.

reklama

wg mnie jest OK ale za wczesnie, zeby cokolwiek powiedziec. Spadek w 3 dpo moze swiadczyc o spadku implantacyjnym - zerknij na moj wykres :-)

No cóż... myślałam, że wszyscy mogą tu liczyc na wsparcie, ale widać tylko wybrani... trudno.
Pozdrawiam

Nie dla wybranych dla wszystkich :-)

Witam Was dziewczynki:*
Marulka dziewczyny dobrze radza!!!!!

Wiecie co ,dzis jak sie podcierałam zlokalizowałam sluz płodny:szok:Niewiele ale jest!!!!A ja dzis juz 2 dzien biore luteine:szok:
I co teraz??????

ogolnie luteina blokuje owulację, to zalezy czy miałas ją juz czy nie. Jezeli nie to raczej juz na nia ni licz bo lutka pozwala wkroczyc i faze lutealną, jeżeli tak to tylko czekać. Ogolnie sluz podobny do płodnego mozna miec tez przed @ nie wiem w którym dc jestes?

dziekuje za odpowiedzi:)
mierze w ustach
Kochane dziewczyny życzę Wam zdrowych, radosnych, pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz szybkiego zafasolkowania:-):-):-):-):-):-):-)

najlepiej i najdokładniej jest mierzyc w pochwie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry