• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja robilam juz niemam ani jednego ale wiecej juz chyba niebede uzywac bo tylko sie stresowalam ze ta 2 kreska ciagle jest jasniejsza od 1 :baffled: a teraz lezy sobie 1 test ciazowy i czeka na zuzycie :-D
DZiewczyny a gdzie sie zaopatrywałyscie w te testy???W aptece czy np.na allegro?????

Ja kiedys jak pytałąm gin.czy warto je robic on powiedział ze nie jest przekonany ,ale tez nie bedzie odradzał!!!!!!!!!!!!!!!!No i tak jakos nigdy nie robiłam...:blink:

reklama
Mój ginek teżmnie na testy nie namawiał, bo one takie 100% jednak nie są. Wię mi ;powiedział zero podpatrywań tylko przyjemny sex i wtedy zawsze jest owocny strzał.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry