Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?
I z tą ciężkością,to prawda,bo moja kuzynka miała lepszej firmy i na pompowanych,ale to był taki kloc z wózka,ze szok! 

a miałas z obrotowymi przednimi kółkami czy z normalnymi??Pajka,ja miałam na piankowych kółkach wózek,bo mi w każdym sklepie powiedziano,że taki jest lżejszy. No poza tym ja więcej po lesie spacerowałam,więc to też podstawa,żeby kupić z kółkami piankowymi.I z tą ciężkością,to prawda,bo moja kuzynka miała lepszej firmy i na pompowanych,ale to był taki kloc z wózka,ze szok!
Do tego nie musisz się martwić,jakby Ci na ulicy gdzieś pękło.![]()
![]()
![]()
ja bym ci najlepiej proponowala wozek wielofunkcyjny i napewno NIE na pompowanych kolach bo jak ci w drodze detka pojdzie to sama raczej nowej niezalozysz....dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?
a miałas z obrotowymi przednimi kółkami czy z normalnymi??
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas mi sie taki podoba.

ja bym ci najlepiej proponowala wozek wielofunkcyjny i napewno NIE na pompowanych kolach bo jak ci w drodze detka pojdzie to sama raczej nowej niezalozysz....

ladny ale cena powala za ta kase to na alegro masz nowy wozek z fotelikiem samochodowym i wogolepopatrz na alegro i kolorowy bylby ladniejszy bo czarny to jak karawana![]()