• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czekanie jest najgorsze. Praktycznie żyje się od @ do @.

Jak w tym cyklu nic nie będzie to w lutym jadę na badania do Bydgoszczy do kliniki. Odkładałam te badania, bo miałam nadzieje,że samo wszytsko się rozwiąże i nie będą już potrzebne, ale chyba tak się nie stanie
A na jakie badanie pojedziesz? Już się badaliście?
A właściwie skąd jesteś jeśli można zapytać?

reklama
Toska ja jeszcze owulki nie miałam,a co dopiero testowanie:sorry2:

Ale powiem Wam ze jakos nigdy tak nie miałam ze kupowałam testy na zapas,poprostu brak @ i wtedy tescik.
A widze ze wy juz znacie date na zas,czyli robicie odrazu w dniu spodziewanej@?????

Ja to @ dopiero za dwa ni sie spoziewam a juz 3 testy robilam:zawstydzona/y:

Ale to pierwszy cykl wiec do glowy dostaje bo nie wiem zupelnie co i jak...

Ale troszke sie boje jutro testowac...
A w pracy powiem Wam ze sie staram juz pilnoiwac, bo ja skrzynki w pracy podnosze i jak tylko moge to kombinuje...

A na jakie badanie pojedziesz? Już się badaliście?
A właściwie skąd jesteś jeśli można zapytać?

Jestem z Torunia. Badania będę robić na : czystość pochwy, przeciwciała przeciwplemnikowe i antygen ( nazwy nie pamiętam).

We wrzesniu dostałam od lekarza skierowanie na takie badania. Mam nadzieję,że one coś wyjaśnią. Poza tym przy okazji mąż też się zbada

Uwaga - moj setny post:cool::cool::cool:
13459d1252519970-mamy-aniolkow-i-nie-tylko-z-nadzieja-na-szczescie-poczekalnia-szampan-1-.jpg

Jestem z Torunia. Badania będę robić na : czystość pochwy, przeciwciała przeciwplemnikowe i antygen ( nazwy nie pamiętam).

We wrzesniu dostałam od lekarza skierowanie na takie badania. Mam nadzieję,że one coś wyjaśnią. Poza tym przy okazji mąż też się zbada
Mój M na badanie pojechał do In vikty w Gdańsku?Czy nie orientujesz się ile kosztuje badanie plemniczków w B. w tej klinice? Antygen to wrogość śluzu na plemniczki?

I na jakiej ulicy sie mieści ta klinika?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Antygen to wrogość śluzu na plemniczki?

albo przeciwciała przeciwplemnikowe. Nie mam pojęcia

Co do męża to się jeszcze nie orientowałam, ale myślę,że bedzie się to mieściło gdzieś w granicach między 50zł a 100zł. A może się mylę. W przyszłym tyg będę dzowniła i się umawiała, więc jak co dam znać.

I na jakiej ulicy sie mieści ta klinika?

Ja będę się badac w kliinice Medica na ul. Łochowskiego, mąż ma skierowanie do dr w innej klinice. Obecnie nie pamiętam u jakiego lekarza, ale jak dojde do tych dokumentów to napisze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
albo przeciwciała przeciwplemnikowe. Nie mam pojęcia

Co do męża to się jeszcze nie orientowałam, ale myślę,że bedzie się to mieściło gdzieś w granicach między 50zł a 100zł. A może się mylę. W przyszłym tyg będę dzowniła i się umawiała, więc jak co dam znać.
Bo tak się orientacyjnie pytam bo chcę porównać ceny ale myślę że takie kliniki mają koszt podobny.

reklama
Hej Dziewczynki:)))
Dziś zrobiłam kolejny test i są wyraźne dwie kreseczki.:tak::tak::tak: Zaczyna do mnie docierać ten fakt. Dzisiaj wieczorkiem idę do mojego ginka po zwolnienie i zaczynam liczyć dni. Jejku, żeby się w końcu udało!!!!!
Plissssssssssssssss:tak::tak::tak::tak::tak:

Kolejna porcja ciążowych fluidko-wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mają kolor zielony...jak nadzieja!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry