Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nanusia - mi w poprzednim cyklu @ sie bardzo dlugo spozniala i mialam wszelkie objawy, bylam prawie pewna ze jest tam fasolka... ale testy negatywne, potem betka - wynik 1,2....nie mialam zludzen.... ale @ nadal nie bylo, w koncu poszlam do gin..... i co sie okazalo.... ze mam problem z hormonami i dostalam luteine na wywolanie @, 6 dni temu przyszla i kolejny cykl zaczety.... wiec jak testy beda negatywne (oby nie) to lec do lekarza...
A śluz miałaś wtedy płodny?maćku pisze:Oczywiscie, ze sluz wazneijszy. Jestem chodzacym dowodem na to, ze tempka wzrosla a owulki nie bylo (no chyba, ze sie gdzies schowala w czasie usg ;-))

nieA śluz miałaś wtedy płodny?
Martuskaaa a robisz moze testy owulacyjne??????
Nie zazdroszcze
W tv pelno wlasnie o tym mowili
Najlepsze było to, że w pociągu trakcja trzasła: ogrzewanie zdechło i światła nie było, a w radiu (ktoś puścił wiadomości na głos) mówili, że już sytuacja opanowana i pociągi jeżdżą...
a my jakoś nie jechaliśmy