Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
Ja póki co czuję sie ok, wczoraj lekkie mdłości ale dzis już lusus....tak mogłoby być non stop. Tylko lekka zgaga
a guzik to ja też...fasolka ma jakiś 1mm a ja już spodnie rozpinam
nie obserwowałam temperatury, ale pierwszy objaw (jeszcze nie myslałam, że jestem w ciąży) to wrażliwośc piersi na dotyk. Mozna było zwariowac, nawet jak sie myłam, przetarłam, stanik zakładałam, juz nie mówiąc o jakis pieszczotachKerna powiedz mi proszę czy Ty czułaś, że zaszłaś w ciąże? Powiem Ci, że ja po owulacji czułam, że tak, jajniki, brzuch wszystko było takie kłujące, ciągnęło i czułam, że to chyba fasolka, ale z tropu mnie zbiła tempka bo jak mierzyłam jakieś 4 dni po owulce, to wyszło 36 i dałam sobie spokój, no ale potem już rosła i wszystko było ok.

jak mój mąz dostal zakaz dotykania, to zapytał, czy ja przypadkiem w ciązy nie jestem. Ja na pewniaka: "ależ skąd!!", a on od tego czasu powtarzał, że on wie swoje. ;-)
Nawet powiedział swojej siostrze, że jestem w ciązy. Ona zaczęła mi gratulowac, a ja że jeszcze nie ma czego, bo dopiero dzis termin @ i jutro zrobie test, bo M mi żyć nie daje

Wiedziałam!
;-) 
Dzień dobry.
Agutka, ale mieliście przeboje w nocy.A z Zuzi dzielna dziewczynka, ma jakiś instynkt
i pamiętam tamtą poprzednią sytuację. Ale wtedy to o ogień chodziło prawda?

Agnes ma pozyt test!!!![]()
Tośka spokojnie!! JEszcze kilka dni i się okażeehhh też już się niecierpliwie
a ja nie moge wuierzyć ze fasolka jest...nie byłam u ginka i jakoś mało wiary mam
![]()