Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
KERNA czemu zle ze tak piszesz???ja tego bobo testa bede w piatek robic a okres to juz sama niewiem kiedy powinnam miec juz watpie w to wszystkoco ma byc to bedzie
o ile wcześniej wstrętna @ się nie zjawi kurcze może i źle robię że to piszę, ale na tych bobotestach pisze, że test można wykonać 7 dni po serduchachz porannego moczu
a jak minęła data@ to z moczu któregokolwiek
7 dni po! Dla mnie to jakaś masakra!!!

toska serduszka i przytulanki to sex o to chodzi![]()

ja tez z poczatku wielu tutejszych grypsow nnieznalam hihihiheheh o matko ale zacofana jestem i ja się dziwie że w ciązy nie jestem![]()
ja tez z poczatku wielu tutejszych grypsow nnieznalam hihihi
Czy można nie wiedzieć, że jest się w ciąży? Quiz
Ja nie mialam zadnego bledu. A Wy?
A nie jest to zalezne po prostu od lekarza. Ja mam np bardzo fajnego lekarza rodzinnego - jak potrzebowalam wolne, bo magisterke pisalam, dal mi bez zbednych ceregieli L4 na tydzien. A u innych to nawet jak jest sie chorym ciezko czasami dostac zwolnienie.
Ja jak uda mi sie zaciazyc tez od razu bede chciala isc na L4. Zobaczymy co moj gin powie....
net mi siadł... a chciałam poczytać opowieść z brzuszka... chyba ty ją dałaś
masz jeszcze stronkę?? to wklej jeszcze raz
szczególnie, że szef pali jak smok i ma nas gdzieś :-(ZABKA a ty kiedy testujesz .jak teraz tak piszesz o przeciwbólowych prochać to tak się zastanawiam to ja ciekawa jesteś jeżeli jestem w ciąży to czy nic tak nie zaszkodziło bo brałam ketonale po wizycie u dentysty.
No właśnie wiem że jak sie nie ma testów to nie korci ,a mi to nawet by się nie chciało iśc do apteki ,bo u nas tak zasypało a ona to ja ci kupie bo jade do ciebie .
;-):-)

Znikło mi kto, ale później znajdę 
nie wiem kiedy znów wolne dostanę, więc ten cykl będzie bez Luteiny... :-)