Ryba.
Fanka BB :)
Scully, specjalnie dla Ciebie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Scully, specjalnie dla Ciebie.
Jest napisane 7 dni po serduchach czy siedmiodniawa ciaze?kurcze może i źle robię że to piszę, ale na tych bobotestach pisze, że test można wykonać 7 dni po serduchachz porannego moczu
a jak minęła data@ to z moczu któregokolwiek
7 dni po! Dla mnie to jakaś masakra!!!
To nie ja. Ja takich rzeczy nie czytam, bo to mnie jeszcze bardziej przygnebia;-)ja też jestem ekspertkąnet mi siadł... a chciałam poczytać opowieść z brzuszka... chyba ty ją dałaś
masz jeszcze stronkę?? to wklej jeszcze raz
![]()

:-)
:-)

Kiedy ja sie przeniose????????????
u mnie nadal @ nie ma i póki co żadnych objawów, oprócz bólu piersi, nawet nei mam żadnych upławów. Nie wiem co o tym myśleć. Jestem przytłoczona tą całą sytuacją
Nanusia a ktory masz dc??????Robiłaś juz testa?????Bo ja juz sie pogubiłam;-)
29dc, a zwykle mam 26-28dc. Robiłam dziś popołudniu test ale niestety tylko jedna kreska. Nie wiem już co o tym myśleć
bo wtedy jest najbardziej zagęszczony mocz!no z tego co pamiętam to od stosunku!!! Ale upewnię się jak znajdę opakowanie:-)Jest napisane 7 dni po serduchach czy siedmiodniawa ciaze?
aa bo może narobię ochoty do wcześniejszych testowanek;-) bo ja też nie mogę sie doczekać aż się już wystaracie i zobaczycie bliźniaki na teście;-)KERNA czemu zle ze tak piszesz???ja tego bobo testa bede w piatek robic a okres to juz sama niewiem kiedy powinnam miec juz watpie w to wszystkoco ma byc to bedzie

Nanusia a jaki to był test??? Bo w niektórych po dacie@ można robić z któregokolwiek moczuNaniusia ja bym zrobiła jeszcze na Twoim miejscu z porannego moczubo wtedy jest najbardziej zagęszczony mocz!

Nanusia a jaki to był test??? Bo w niektórych po dacie@ można robić z któregokolwiek moczu![]()