K
Kinga85
Gość
agutka ciesze się że @ brak!
rób testa na co czekasz! przecież juz wyjdzie jeżeli jest ciąża!
powodzenia!
pozdrawiam
powodzenia!pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powodzenia!Dzisiaj zrobiło mi się przykro, bo uświadomiłam sobie że pomyliłam sie w obliczeniach.Chciałam robić testa jutro albo w sobotę a tu siedzę w pracy i @ ma przyjść w niedzielę lub środę bo moje cykle wahają się 25 dni ostatnio a więc w niedzielę w środę(28 dc).
Tośka a więc mamy ten sam termin. Z tą różnicą, ze moje objawy jakieś takie nie takie. Dzisiaj jakoś z rana zrobiło mi sie dziwnieotwieram lodówkę a tu mdło mi się zrobiło- ale to chyba urojone objawy:-( bo to by było za szybko.
chyba sobie lekko wkręcam
chociaż wczoraj wieczorem miałam lekkie kłucie jajnika heh ....jak bedziesz tyo daj znacok:-)
Moja przyjaciółka tak miała i w sumie jej okres trwał ok. 1 godzinę i po 9 miesiącach była córusia.Bu!
My już po spacerku,a raczej szaleńswtach w zaspach śniegu. ;-) Zaraz muszę jeszcze jechać do miasta,bo muszę AŻ dwa zdjęcia wywołać. ;-) Trochę mnie w krzyżu kuje.I tak myślę,czy już ten test kupować na jutro.
Plamień brak.
Rano tylko na papierze miałam w śluzie 2 kreski jakby krwi (
) grubości cieńszej niż nitka... Nie wiem,co myśleć... Bo na wkładce cisza. ;-)
Na razie sie nie nakręcam, ale to czekanie wykańcza psychicznie.Lopop trzymam kciuki zeby to była fasolka
Witam Wszystkie ja właśnie zaczynam pracę wczoraj miałam wolne i byłam w kinie a dzisiaj jak znajdę chwilka to sobie Was poczytam a moze i cos napiszę!!!
Pewnie! Sprobuj u tego drugiego - oby byl lepszy...Nic konkretnego mi nie powiedział,w sumie to nic nie powiedział!!!!!!!!!
Ja tez chodze prywatnie ,ale wychodze z założenia ze i tak płacimy składki wiec dlaczego mam nie spróbowac????ale do takiego konowała to w zyciu!!!!
Zapisałam sie do jeszcze jednego ale to juz w przychodni,przyjmuje tylko w piątki i ma specjal;izacje endokrynologiczną(chyba) i jest ginekologiem -położnikiem.
Juz to raz pisalam, ale powtorze - faza poowulacyjna wcale nie musi trwac 14 dni. U niektorych kobiet trwa 16 dni. Ale testuj - oby sie krecha podwoilano ja mam dzisiaj 33 dc i dzis rzekomo powinnam miec ta @ tak wynikaloby z mojej rzekomej owulacji ktora zaobserwowalam bo dzis 14 dzien po niej ...

A co to za ubezpieczenie? Nigdy o czyms takim nie slyszalam... To w calej Polsce funkcjonuje?ze służba zdrowia niestety jest różnie - ja na szczęście wykupiłam sobie dodatkowe ubezpieczenie z pracy i placę 68 zł miesięcznie a lux medzie mam wszystkich specjalistów i ginekologa tez. i za żadne badanie nie musze płacić wszystko mam w pakieciewięc korzystam do bólu
Jak mozna tak o siebie nie dbac?!

No ale z jakiej firmy to ubezpieczenie?Macku ja np.jak mam to ubezpieczenie to moge korzysztac na terenie całego kraju(sa wyszczegulnione przychodnie,ktore maja podpisaną umowe).I np.na badania zawsze jezdze do innych miast bo u mnie nie ma akurat tej placówki!Nawet tez myslałam oginku u nich ,ale po 1 to musiała bym sporo dojezdzac,a po 2 to nie maja główicy do usg dopochwowego![]()