• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie dziewczynki!

Nie było mnie 2 dni i szok, :szok: teraz mam full nadrabiania i zaraz się za to zabieram.
Przyszła do mnie spóźniona 2 dni @ bez objawów, narobiła nadzieji, już się do testa szykowałam.
No cóż nastepny cykl, następna nadzieja.

reklama
Witajcie dziewczynki!

Nie było mnie 2 dni i szok, :szok: teraz mam full nadrabiania i zaraz się za to zabieram.
Przyszła do mnie spóźniona 2 dni @ bez objawów, narobiła nadzieji, już się do testa szykowałam.
Bo @ wredne sa - uwielbiaja sie spozniac i robic nadzieje...Ale na szczescie masz bardzo dobre nastawienie:tak:
Cos mi sie obiło "LUX MED"ale teraz cos nam kadrowa mówiła ze cos sie zmieniło ...Musze własnie sie dowiedziec:tak:
To placisz a nie wiesz komu?;-)

Witajcie dziewczynki!

Asiuha-L tulam Cie mocno!!!!!!!!!!!!!!!!Szkoda:-(ALe tak jak napisałas nowa nadzieja:tak:

tak, pisalam Ci przeciez na priv:-)
czuje sie ok, czasem tylko boli brzuch ale nie za mocno i nie za dlugo....
boli mnie tez glowa... ale to raczej z pzrepracowania i przemeczenia

Tak własnie myslałam ,ale wolałam zapytac zeby nie zamieszac:zawstydzona/y:

u mojej mamy z pracy tez maja umowe z lux medem i wiem ze jeste zadowolona i do gina chodzi tez.... choc aktulanie do neurologa

dziewczyny, wczoraj mialam kremowy (żółtawy) sluz i taki lepki, a dzis nic..... sucho.... tak moze byc? ja pierwszy raz skupiam sie na obserwacji sluzu wiec sie nie smiejcie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry