Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak, pisalam Ci przeciez na priv:-)Martuskaa bierzesz clo???Bo nie wiem czy nie pomieszałamJak tak to jak sie czujesz ?Masz jakies skutki uboczne???
No ale z jakiej firmy to ubezpieczenie?
Bo @ wredne sa - uwielbiaja sie spozniac i robic nadzieje...Ale na szczescie masz bardzo dobre nastawienieWitajcie dziewczynki!
Nie było mnie 2 dni i szok,teraz mam full nadrabiania i zaraz się za to zabieram.
Przyszła do mnie spóźniona 2 dni @ bez objawów, narobiła nadzieji, już się do testa szykowałam.
No cóż nastepny cykl, następna nadzieja.

To placisz a nie wiesz komu?;-)Cos mi sie obiło "LUX MED"ale teraz cos nam kadrowa mówiła ze cos sie zmieniło ...Musze własnie sie dowiedziec![]()
Witajcie dziewczynki!
Nie było mnie 2 dni i szok,teraz mam full nadrabiania i zaraz się za to zabieram.
Przyszła do mnie spóźniona 2 dni @ bez objawów, narobiła nadzieji, już się do testa szykowałam.
No cóż nastepny cykl, następna nadzieja.

tak, pisalam Ci przeciez na priv:-)
czuje sie ok, czasem tylko boli brzuch ale nie za mocno i nie za dlugo....
boli mnie tez glowa... ale to raczej z pzrepracowania i przemeczenia

cos mi sie obiło "lux med"ale teraz cos nam kadrowa mówiła ze cos sie zmieniło ...musze własnie sie dowiedziec![]()
tak lux med

toska a ile płacisz????bo ja cos ok.34zł