Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie w pracy nie mam takich domyślnych koleżanek.A szkoda może by coś wywróżyłyhehehe no proszę dzisiaj w pracy wracając rano od lekarza kupiłam sobie pączką z serem i 3 ogórki kiszone kolega z pokoju śmiał się jak szalony i mówi oj Tochna ty napewno zaciążyła![]()
U mnie coś na słodkie nie jestem, ani na kawkę chociaż uwielbiam strasznie szczególnie słodkie a teraz nawet herbatę nie słodzę dziwne to dziwne, hmmmm.Kochana to tylko przenośnia niestety!!!Kiedy nie chwaliłaś się, czy ja coś nie doczytałam?![]()
No widzisz jakaś niekumowata jestem w pierwszej ciąży też ciężko jakoś mi sie myślało. Dzisiaj w pracy tez moja mózgownica do niczego była.:-)Kochana to tylko przenośnia niestety!!!
Dziś 5dc z prawdziwa ciążą czekam na Was!!!
Damy damy w końcu mamy siebie!!!
Ja sie ostro zabiorę za te badania przycisne tego ch... lekarza i przestane tyle o tym myslec lepiej skupie się na odżywianiu
A co do loda to u mnie juz widac że zaciażyłam dzisiaj ogórek kiszony popijałam kawą mmm pychota hihi

:-)Może jestes! Kiedy testujesz, bo się gubie w natłoku informacji?No widzisz jakaś niekumowata jestem w pierwszej ciąży też ciężko jakoś mi sie myślało. Dzisiaj w pracy tez moja mózgownica do niczego była.:-)

hehehe no proszę dzisiaj w pracy wracając rano od lekarza kupiłam sobie pączką z serem i 3 ogórki kiszone kolega z pokoju śmiał się jak szalony i mówi oj Tochna ty napewno zaciążyła![]()

Betusia sorki chciałam zażartowac a widzę, że wprowadziłam Was w błąd tyle co mi się @ skończyła!!! Sorki i już tak żartowac nie będę!!!![]()
dziewuszki wcinam loda calypsoach taką miałam ochotę masakra
Robin damy rade w tym roku obiecuje![]()
Martuskaa to ja z niecierpliwoscia czekam na info co i jakScully - dzieki wielkie za info o sluzie:-)
lopop - a Ty kobietko kiedy testa robisz bo nie pamietam?
wzielam dzis pzredostatnia tabletke clo.... w poneidzialek na kontrolke do gin...

:-)