suzi1
Kocham Cię synuś
Boję się rozczarowania. Już tyle czekam, a objawy mogą być urojone.
No to moze beta rozwieje własnie Twoje wątpliwosci!!!!
Sama nie wiem co ci poradzic,jak nie chcesz dłużej czekac to zrób,a jak dasz rade zaczekac to sikacz...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Boję się rozczarowania. Już tyle czekam, a objawy mogą być urojone.

Poczekam, bo moja przyjaciółka@ tak się do mnie przywiązała, że jakoś trudno mi uwierzyć by mogła mnie nie odwiedzićNo to moze beta rozwieje własnie Twoje wątpliwosci!!!!
Sama nie wiem co ci poradzic,jak nie chcesz dłużej czekac to zrób,a jak dasz rade zaczekac to sikacz...![]()
Jak już wspominałam to mam wyczulony węch....:-) ale mi dzisiaj lodówka dała sie we znaki i zapach krakowskiej- już wymiot był w przełykusorry za szczerość.
BO z tą lodówką to nie przelewki
Poczekam, bo moja przyjaciółka@ tak się do mnie przywiązała, że jakoś trudno mi uwierzyć by mogła mnie nie odwiedzić
dziewczynki ja już się pożegnam przede mną dwa ciężkie jutro pogrzeb i w sobote pogrzeb :-baffled: masakra
Dobrej nocki życzę i 2 krech jutro testującym![]()
ale ja już jestem prawie 3 dni po terminie @. Nigdy mi się to nei zdarzyło. Przytulaliśmy się nawet 2 razy z mężem by wywołać ewentualną @ , ale nadal nic. Jakby miała przyjść to by przyszła, tak zawsze było
Jutro pójdę na bete już postanowilam. Mama nadzieje,że w tej przychdni gdzie bede szla to robia to badanie i ze bedzie od razu tego samego dnia wynik.
To badanie z krwi tak?
ja!ja!ja! ja jutro testujemoje 2 podejscie bo @ dzis niepszyszla
czesc kerna jak sie czujesz hej lopol
![]()
szczerosc to podstawa dobrej znajomosci hihihi ja dzis mam znow o 1 kreske tempke wyzszai @ niema i moich frytkowych zachcianek na @ wiec jestem dobrej mysli
![]()
dziewczynki ja już się pożegnam przede mną dwa ciężkie jutro pogrzeb i w sobote pogrzeb :-baffled: masakra
Dobrej nocki życzę i 2 krech jutro testującym![]()
Moja franca jakoś ode mnie odczepić się nie chce- a najgorsze że wcale jej nie zapraszam- przychodzi samawitaj w klubie.zawsze na czas @ była, a teraz płata mi takiego figla...