• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Też się żegnam, ale zajrzę jutro z ranka tak o 8.00- zawsze z kawką ale coś od 3 dni nie mam na nia apetytu.Więc będzie herbatka.:-)Dobranoc laski .

ale ja już jestem prawie 3 dni po terminie @. Nigdy mi się to nei zdarzyło. Przytulaliśmy się nawet 2 razy z mężem by wywołać ewentualną @ , ale nadal nic. Jakby miała przyjść to by przyszła, tak zawsze było
Jutro pójdę na bete już postanowilam. Mama nadzieje,że w tej przychdni gdzie bede szla to robia to badanie i ze bedzie od razu tego samego dnia wynik.
To badanie z krwi tak?

trzymam kciukaski :-)

ja!ja!ja! ja jutro testuje :) moje 2 podejscie bo @ dzis niepszyszla :-D czesc kerna jak sie czujesz hej lopol :-D

szczerosc to podstawa dobrej znajomosci hihihi ja dzis mam znow o 1 kreske tempke wyzsza :-D i @ niema i moich frytkowych zachcianek na @ wiec jestem dobrej mysli :tak:

czuję, że się jutro II posypią :-)

dziewczynki ja już się pożegnam przede mną dwa ciężkie jutro pogrzeb i w sobote pogrzeb :-(:baffled: masakra
Dobrej nocki życzę i 2 krech jutro testującym :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

:-( współczuję :-( ja też niedawno byłam na pogrzebie u babci :-( smutno :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry