maćku
Moderatorka
NIe wiem, czy chce Ci sie w to wnikac, ale napisze;-) 10dc pecherzyk mial 18mm. Gdyby owulka byla, to bylaby w niedziele 13dc (tak mi sie zreszta zdawalo, bo mialam silny bol podbrzusza i tak wskazuje skok tempki), a 15 dc pechol mial 20 mm. Nie jest raczej mozliwe, zeby jakis drugi urosl taki duzy? Bo przeciez jak jeden peknie to hamuje wrost pozostalych? Dobrze mowie? Wtedy 17dc moglby byc widoczne cialko zolte, a ten 20mm pechol by byl juz mniejszy... Co sadzisz o tej teorii?;-)gdyby nie pękło to by widział normalny pechol a tak moze był pekniety i dlatego nie widział, czy jest ciałko żółte wiec mozliwe, ze owulka była a tempka niekoniecznie musi skoczyc od razu po owulce moze to byc 2-3 dni ważne, ze jak robisz takie pomiary to są one systematyczne :-)
Z tego co wiem chyba musiałabym Ci je wkleic bo tak to widac tylko bieżący cykl na FF.Ale zaraz Ci dam linki zresztą na FF nie mam wszystkich tych bezowulacyjnych ale zobaczysz u mnie 2 tak jakby owu była a jej nie było.
ale byłam zła bo anty a tu sie starałam, ale zniknęła. Potem brałam clo i cały czas miałam torbiele giganty do 40 mm ale same zanikaly.
Bo ja juz sie teraz pogubiłam
a po co?