*Tośka*
Fanka BB :)
narazie niech bedzie jedno a potem sie zobaczy![]()
ale mam dzisiaj wuforyczny humor jakiś dziwny
mimo zbliżającej się @ kurde jak nie ja 

aż mój stary się zapytał co się stało że taki pychol uchachany mamObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
narazie niech bedzie jedno a potem sie zobaczy![]()
mimo zbliżającej się @ kurde jak nie ja 

aż mój stary się zapytał co się stało że taki pychol uchachany mamSuzi my na pewno gdzies blisko z powodu tego, ze ja bede w 7 miesiącu wiec myśleliśmy o Szczyrku bo ogólnie uwielbiamy Ustroń, ale tam już znamy każdy zakątek wiec teraz chcemy spróbować w inną miejscowość chociaz mnie ciągnie do Karpacza, ale to daleko bo 300 km.
Suzi my na pewno gdzies blisko z powodu tego, ze ja bede w 7 miesiącu wiec myśleliśmy o Szczyrku bo ogólnie uwielbiamy Ustroń, ale tam już znamy każdy zakątek wiec teraz chcemy spróbować w inną miejscowość chociaz mnie ciągnie do Karpacza, ale to daleko bo 300 km.
ALe cos wydaje mi sie ze znow bedziemy w domku,bo chcemy troszke pieniązków odłozyc
W razie czego zeby były
Kciukasy mocno trzymam!!!!
Z usg wynika ze to 13 tc a lekarz mowi ze ciaza mniejsza:-(Zapraszam nad morze :-):-) (wiem że daleko :-()
Fajny taki wyjazd, też by nam się przydał. Może w tym roku odwiedzimy kraj mojego męża. Czas jednak pokaże czy się uda
wiem wiem czasami w delegacje do ciebie smigamOj Kochana ja uwielbiam nasze morze tylko mieszkam huhuhu troszke daleko![]()

;-)