Nie przesadzaj przez to wszystko na swoim miejscu nasi faceci mają na nas większą ochotę. Mój M mówi ,że teraz jestem apetyczniejszaI w większości miejscach za dużo na swoim miejscu.![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przesadzaj przez to wszystko na swoim miejscu nasi faceci mają na nas większą ochotę. Mój M mówi ,że teraz jestem apetyczniejszaI w większości miejscach za dużo na swoim miejscu.![]()
![]()
Nie przesadzaj przez to wszystko na swoim miejscu nasi faceci mają na nas większą ochotę. Mój M mówi ,że teraz jestem apetyczniejszaże są czasem takie chwile że trzymałby mnie w łóżku i sex non stop:-):-):-) to tak na marginesie
Nie uwierzę dopóki nie zobaczę! :-)
hehehe nie mieści mi się sadełko w żadnym obiektywieżartuję ofkors... nawet schudłam ostatnio, o mi wszyściutko w brzuś idzie..
Ciesz się,że tylko w brzusio... Mi wszędzie.![]()
aj tam bajki opowiadasz... poza tym - kochanego ciałka nigdy dość... lepiej być miłym w dotyku niż kościstym nieprawdaż?
ooo jak fajnie :-) czekamy czekamy![]()
Oczywiście,że tak!Wystarczy,że mój Mężullo,to chudzina.
Ale pokażę Wam moją pyzowatą mordencję.![]()
Ale wstyd...
![]()