Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nieznam tych firm z przykroscia musze stwiedzic ze niestac mnie na firmowy cyckonosz :-Kochana witaj w klubie "cycatych";-) ja mam 85 F i doskonale cię rozumiemstaniki kupuję w krissline (bardzo fajnie trzymaja biust i kolorowe są ) w ostateczności triumph chociaż nie polecam na duże cycole
![]()
HAhahahahahaahhahaha:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Ja jak karmiłam miałam 90G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mało nie wybuchły!!!!!!
dziewczynki pytanie do zafasolkowanych
czy podczas ciąży (raczej przy wyczekiwaniu na @ a pózniej się okazalo ze jestescie w ciazy) działo się coś z Waszymi piersiami ?? tzn czy zmienił się jakoś powiększył obszar wokół sutków, czy zmieniły one kolor na ciemnieszy, jaśniejszy, czy pojawiły się jakieś wyciekimam małą zagwostkę w tym temacie czy piersi jakoś reagują
Nie przesadzaj jesteś bardzo krytyczna wobec siebie.:-):-):-)
to mój synek postawiał ikonki ale ma radość że może jepostawiać teraz też daję więc mu pole do popisu.:-):-);-);-)
;-)
:-
-
zawstydzona/y:
![]()

chyba nie ma kobitki ktora bylaby w 100% zadowolona ze swojego wygladu, kazda twierdzi ze ma cos za malo albo za duzo.... ale wazne ze naszym panom sie podobamy;-)
no a to ja![]()
też ładniutka jesteś