Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj na pewno będzie wsio u nas dobrze

Ale Ci tyogdnie poleciały

10tc!!! w mgnieniu oka

No ja sobie ostatnio super czerwone pasma zrobiłam!!1ja tak troszke z innej beczki!Dzis ide do fryzjera zrobic sobie jakiś fajny kolorek
Trzeba sie troszke odstresować!!!![]()
Witam się:-) Pajkaa Ty pryznajmniej wiesz że hormony Ci skaczą....a mi nikt nei raczył badania zrobić..o to mi chodziOj na pewno będzie wsio u nas dobrze
10tc!!! w mgnieniu oka
Gratulacje dla nowych mamusiek
Ja byłam dziś na hcg i po południu odbiore wynik...stres jest
Suzi ale Ci fajnie..............
Witaj witaj ja tak sobie poczytuje i widzę, że z Ciebie Kochana prawdziwy specjalista))
No i dzięki widzisz ja nie wiedziałam o tej luteince))0
babcine sposoby na przeziębienie??? Mleko z czosnkeim(ohyda ale zawsze działa), rosołek, termoforek pod nóżki...hmmmmm

Witaj Kerna!!! Pozdrówki dla Ciebie i trzym się mocno!!!Witam się:-) Pajkaa Ty pryznajmniej wiesz że hormony Ci skaczą....a mi nikt nei raczył badania zrobić..o to mi chodziOj na pewno będzie wsio u nas dobrze
10tc!!! w mgnieniu oka
Gratulacje dla nowych mamusiek
Ja byłam dziś na hcg i po południu odbiore wynik...stres jest
Suzi ale Ci fajnie..............
Płucz gardełko szklanka wody z łyzka wody utlenionej kol mi mówiła ze tak w ciąży można!!!ojj czosnek odpada sam jego zapach powoduje u mnie mgłosci
na kaszel mam sok z cebuli;-)ale teraz mam katar i jeszcze gardełko pobolewa