Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no u mnie dzis 3 dzien @ i chyba ostatni albo przed ostatni wiec narazie niezapisuje nic bo tempke to ja mierze w pochwie bo najlepiej wiec z @ sobie niezmierze ale jak juz sobie pojdzie to zaczne na ostro obserwacjeZabka, ja wlasnie tez sie zapisalam na 28dni i robie obserwacje, na razie niewiele wiem i nie bardzo sie orientuje ale inne dziewczyny pomagaja, doradzaja i wiem ze owu sie zbliza....
a mnie od wczoraj boli podbrzusze i lewy jajnik nawala.... i jakos tak dzis mokro w srodku wiec jak mala usnie dobieram sie do meza
Pajka, dzieki za zaproszenie
Witam serdecznie)
Jestem nowa na tym forum, bardzo mi się ono podoba. Pozwolicie że się przyłączę? ostatni raz " forumowałam" jak córcia był malutka a teraz ma już prawie 5 lat.
W tym miesiącu rozpoczelismy starania o maleństwo, to mój 23 dc - oczywiście pełny wybór objawów spodziewanej ciąży, ale który z nich prawdziwy?? mam nadzieję ze przynajmniej jeden i że się udało ;-)Pozdrawiam
Zagladam do Was nadal bo mam sentyment do tego tematu;-)
Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko
Mimo, ze zadko komentuje to czytam prawi ze na bierzaco..
Gratuluje nowo zafasolkowanym
Ja za godzine mam pierwsa wizyte u lekrza, bardzo prosze trzymajcie kciuki bo baaardzo sie stresuje
Milego wieczorku
Wysłałam jeszcze razJa nie dostałam zaproszenia :-(

:-
ja jestem , co nowego u Ciebie?Witam Was kochane!!!!'
Jest tu jeszcze ktoś?