Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tośka,mi właśnie to paskudztwo odchodzi (pisałam o tym wcześniej) - po 4 dniach,bleeeeeee! Współczuję mężowi Twojemu.![]()
poję go wodą z witaminami a do tego moj W ma chore serducho i każda taka infekcja i osłabiebie jest ryzykowne :-(
Tośka,ja pierwszego dnia miałam gorączkę i przeokropnie się czułam. Drugiego lepiej się czułam,a trzeciego zrobił się koszmar. :-( Ale mija... Teraz tylko przez tydzień muszę brać leki,bo mam zmasakrowany,jakby obity,żołądek - tak wyszło podczas badania. Ze mnie to za przeproszeniem górą i dołem leciało. :-(![]()
Dziewczyny zrobiłam test ...nie wiem czy mam wierzyć czy nie, testowa ledwo widoczna ale jest ...oby to było to i @ nie przyszła.
Hej Kobitki,
Dziekuje za wszystkie miłe słowa ale....NIE ZDAŁAM
Więcej szczegułów napiszę jak wrócę bo do Dziadka jadę z czymś smakowitym![]()
W każdym razie teraz skrobnęłam by się ...."pochwalic "![]()

Ma to samo i góry i dół biorą udział w akcji -szkoda mi go taki blady i zmęczony :--(
Jeśli mu tak szybko wymioty przeszły,to super.
Jutro już pewnie będzie ok. ;-)Wierzę... Ale minie.Jeśli mu tak szybko wymioty przeszły,to super.
Jutro już pewnie będzie ok. ;-)
ale raczej to nie jest dobry pomyslmuszę go jeszcze dziś wykorzystać.
:-) 
Kochana jutro to on juz mysli na kulig pojechacale raczej to nie jest dobry pomysl