Scully
mamusia :)
Scully słodkich snów!!! Dobrze widzę na Twoim suwaczku tez jesteś na etapie starań!!! Jak tak to powodzenia.
dziękuję
mąż szczęśliwy ;-) i oby owocne były 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Scully słodkich snów!!! Dobrze widzę na Twoim suwaczku tez jesteś na etapie starań!!! Jak tak to powodzenia.
dziękuję
No to tul się tul i oby owocnie! Trzymam kciukaski i jeszcze większe za pozytywne myslenie!!! Oby to były dla nas wszystkich szczęśliwe staranka!!!dziękuję
![]()
Gdzie mozna zobaczyć Twoje zdięcia bo bym sobie chętnie obejrzała, bo ja taka miłosniczka sztuki jestemdziewczyny wcale wam nie zazdroszczę tych minusowych temperatur brrr
u mnie na termometrze z godziny 21.32 jest +3 czyli cieplej niż u was![]()
Gdzie mozna zobaczyć Twoje zdięcia bo bym sobie chętnie obejrzała, bo ja taka miłosniczka sztuki jestem)
No, niestety ledwie oczka otwieram!!!
Czy u Ciebie w hotelu też jest tak goraco?
U mnie tak grzeją, że nawet nago czuła bym sie jak w saunie. I nic nie chcą nam z Tym zrobic!!!
pierwszy taki weekend że nie mamy ani jednego klienta na hotelu 
Popatrze sobie napewno są super! Czytałam właśnie, że Was lustrzanki interesują. życzę dobrego wyboru i przyjemnosci z nowym sprzętem.Na samym dole pod moimi suwaczkami jest link,kliknij i już...
I chciałam dodac ze robię je tylko amatorsko nie jestem profesjonalistką i na razie nie wklejam nowych zdjęc bo przymierzam się do zakupu lustrzanki.
No powiedzmy, ze zaczelismy staranka... Tylko tes wpadl z wizyta i ani mysli eyjezdzacCześć dziewczyny!!!
Witaj Maćku jak tam staranka? Co nowego???
:-):-):-)
A ja sie troche krempuje;-)A ja zim u Nas po prostu nienawidzę, bo palacze szaleją i można tu umrzeć na suchoty. Skóra mnie piecze i oczy. Już nam nie raz goście kluczami rzucali, bo niezadowoleni z tego goraca. A palacze swoje. Przez ta pracę mam tylko 2 wełniane swetry, bo nie kupuje, bo nie mam gdzie nosić! Tutaj cały rok z krótkim rękawem, a ja uważam, że to niezdrowe!!!Robin gorąco?
Czuje się jak w chłodni, mam dwie pary skarpetek i kapciochy ciepłe. A wogóle to jestem w szokupierwszy taki weekend że nie mamy ani jednego klienta na hotelu
Scully a ty ostatnio tak rzadko zaglądasz. A gdzie ty byłaś na wypadzie weekendowym, sorki że pytam ale spamiętać wszystkiego nie mogę.
A ja zim u Nas po prostu nienawidzę, bo palacze szaleją i można tu umrzeć na suchoty. Skóra mnie piecze i oczy. Już nam nie raz goście kluczami rzucali, bo niezadowoleni z tego goraca. A palacze swoje. Przez ta pracę mam tylko 2 wełniane swetry, bo nie kupuje, bo nie mam gdzie nosić! Tutaj cały rok z krótkim rękawem, a ja uważam, że to niezdrowe!!!
Ja sobie od poczatku cyklu mantrę powtarzam " jestem zupełnie zdrowa i mój M też, bez żadnych problemów zajdę w ciążę"No powiedzmy, ze zaczelismy staranka... Tylko tes wpadl z wizyta i ani mysli eyjezdzacA ja sie troche krempuje;-)
A co tam u Ciebie?
Mi by to pasowalo. Bo jazmarzlak jestemA ja zim u Nas po prostu nienawidzę, bo palacze szaleją i można tu umrzeć na suchoty. Skóra mnie piecze i oczy. Już nam nie raz goście kluczami rzucali, bo niezadowoleni z tego goraca. A palacze swoje. Przez ta pracę mam tylko 2 wełniane swetry, bo nie kupuje, bo nie mam gdzie nosić! Tutaj cały rok z krótkim rękawem, a ja uważam, że to niezdrowe!!!