Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
suzi1 - dziękuję
agnieszka.kk - ja i tak twierdzę, że razem zajdziemy jeszcze szybciej niż wstępnie planowałyśmy![]()
no zacytuję "nigdy nie mów nigdy" także wszystko może się zdażyc 

Pajeczko, Aniu dziekuje wam...jestescie ze mną czuje to.
Ja dziś byłam na betce rano. Wyniki bede miała dopiero jutro około 11.
Na pewno dam wam znać.
Sikańca też robiłam ale bladzioszek duży![]()
Kingus ja jeszcze nie gratuluje za to mega mocno zaciskam kciuki
Proponuję abyś się wylogowała odświeżyła bb i zrobiła wszystko jeszcze raz. Jezeli plik uszkodzony to może wina leży w suwaczku... wtedy spróbuj zrobić sobie ale z innej stronki.

Teraz czekamy na potwierdzenie
Pajkaa już Cie pytałam ale nie odpisałaś na innym wątku...jak będą wyglądały u Ciebie te badania genetyczne w 11 tygodniu? na czym one polegają?
no i oczywiscie mocno trzymam kciuki!!! napewno wszystko jest ok!![]()
nic nie wiemz o badaniach. Uđwiadomisy nasPajkaa już Cie pytałam ale nie odpisałaś na innym wątku...jak będą wyglądały u Ciebie te badania genetyczne w 11 tygodniu? na czym one polegają?
no i oczywiscie mocno trzymam kciuki!!! napewno wszystko jest ok!![]()
Przeziernosc karku
nic nie wiemz o badaniach. Uđwiadomisy nasPrzeziernosc karku
a mozna spytac dlaczego
Aha czyli to normalne badanie w tym tygodniu ciążyto chyba normalne badanie usg gdzie są pomiary dokładne maluszka + przezierność karkową mierzą. Paula wysyłam Ci na pv zaproszenie do grupy naszej![]()
ja miałam już mierzoną przezierność karkową jak byłam 16 stycznia i było ok (1mm) ale niedługo jeszcze raz jedziemy na usg to może jeszcze uda się podejrzeć raz czy wszystko jest wporządku 
trzymam kciuki i daj znac na wątku o planowaniu jak już będziesz po
BuziakiAha czyli to normalne badanie w tym tygodniu ciążyja miałam już mierzoną przezierność karkową jak byłam 16 stycznia i było ok (1mm) ale niedługo jeszcze raz jedziemy na usg to może jeszcze uda się podejrzeć raz czy wszystko jest wporządku
dziękuje za zaproszenie :-) wieczorkiem tam zajrze ;-)
i nie martw się Kochana napewno wszystko jest ok z dzidziusiemtrzymam kciuki i daj znac na wątku o planowaniu jak już będziesz po
Buziaki