• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Moja BETA to 7206!!!
To kiedy ja zaszłam w ciąże?? Bo teraz to już nic nie rozumiem

No to piekna betKA:tak:
GRATULUJĘ:-D:-D:-DNa wyniku powinnas miec rozpisane tygodnie ciazy:tak:

Oliwka co do Ciebie tez nie ma żadnych wątpliwosci:tak:A kreska mogła wyjsc blada bo jak sama napisałaś test robiłaś popołudniu:tak:I moz zapewne byuł rozcieńczony:tak:

reklama
no może i wcześnie ale ja jak bylam w 2 ciazy to mimo ze jeszcze nie zdazylam sie zorientowac czyli przed nadejsciem @ mialam potworny bol cyckow ze w nocy nie moglam spac czasem
Wycztalam ze w 2 fazie cyklu jak zwieksza sie progesteron tak moze byc a poniewaz u mnie do tej pory bylo go malo wiec juz teraz wiem dlaczego boli..... biore ten hormon i dlatego pobolewaja troszke piersi.... oby tylko nie zaczely bolec bardziej....

Ja cycochy mam teraz jak po operacji powiekszania:-Dhehehehehe same wychodzą ze stanika:tak:
No i bolą ale u mnie to jest raczej normalne przed@

Wiecie coja mysle ze kazda kobieta jest tak indywidualna ze mozemy miec 1000 róznych objawów a i tak nie dojdziemy ładu składu:tak:;-)
Ja staram sie nie doszukiwac niczego,ale to jest chyba silniejsze odemnie:-D:sorry2:
Nic innego jak czekanie nie pozostaje:tak:Przynajmniej w moim przypadku:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja do tej pory zylam na luzie ale od wczorak kiedy pojawily mi sie jakies objawy zaczynam o tym myslec a jeszcze dzis siedze w domu wiec zwariowac mozna.... chyba wylacze internet i zajme sie czyms innym.... a tak sobie obiecalam zeby sie nie nakrecac i juz bylo tak fajnie.....

...to jest wielka nadzieja jak @ nie ma a że wyszła słaba krecha to pewnie kwestia czasu,musi minąc kilka dni aż krecha zrobi się mocniejsza,może powtórz jakoś na dniach test a potem umów się na wizytę u gina,3mam kciukasy :happy2:

Ja jestem już pewna że to ciąża bo nigdy tyle się nie spóżniała test powtórze w piek rano ,a do gina umówie się na przyszły tydzień...

wiecie co dziewczyny rozważam podwiązanie jajników bo to bedzie moja trzecia cesarka noi w ciązy zawsze mam problemu które zagrażają mojemu i dziecka życiu noi dochodzi to że nie mogę stosowac zadnej anty hormonalnej ,bo miałam ciężką zakrzepice a hormony mogą ją znów spowodować ....nie wiem jak to będzie ale myśle o tym .

RENNA GRATULUJĘ TERAZ SIO DO LEKARZA NA WIZYTE.

a długo się starasz:confused: Bo ja z moim M bez presji zaczeliśmy w sierpniu ale tak rekreacyjnie ale teraz to już zaczynam powoli się martwić czy wszystko z nami OK ja jestem po 2 poronieniach i byłam u ginka i niby tak ale .... zawsze zostaje ale chyba muszę iść do mojej sprawdzonej gin ale ona mi przekazywała 2 złe wieści i mam trochę uprzedzenie tylko że ona monitoruje wszystko jest tak pewniej
współczuję tych przykrych chwil związanych z poronieniem i starty fasolki. Piszę że to już u mnie zaczęłam 46 cykl starań o drugą fasolkę.

Moja BETA to 7206!!!
To kiedy ja zaszłam w ciąże?? Bo teraz to już nic nie rozumiem
Renna gratulacje nie ma to jak nie wiedzieć kiedy doszło do zapłodnienia tylko myśleć o rzeczach przyjemnych i o przytulankach:-)
GRATULACJE.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry