Ryba.
Fanka BB :)
Ja też jestem ciekawa jak to jest z tym ubezpieczeniem męża. Ja od lutego będę na urlopie bezpłatnym (no chyba, że zafasolkuję) to też chciałam przejść na ubezp. męża i u niego w firmie powiedzieli, że nie ma problemu, a mają wiadomości z pierwszej ręki znaczy z ZUS-u (pracuje tam synowa szefa) tylko, że ponoć nie potrzeba już książeczki rodzinnej wystarczy RMUA.

:-)
ostatnia @ mialam 11 stycznia .. ale od jakis 3 dni pobolewa mnie brzuch wieczzorem jak sie poloze do lozka. czuje wtedy takie ciągniecie w dole brzucha
czy mozeliwe ze to moze byc wczesna ciaza
wiem ye pryz pierwsyej mialam takie bole w ole bryucha ale wzdaje mi sie ye troche ya wcyesnie mnie boli...
, liczę może w tym cyklu na jakiś pozytywny efekt. Przytulanki są w 13,14,15 dc, jutro już zmykam do pracy na 2 dni więc zastanawiam się czy to wystarczy bo może w 16 i 17 też powinny być. Kurczę mam mętlik w głowie.
Może dlatego, że dużo się już "naczytałam" no i świadomość, że innym nie idzie tak szybko....
.
Ja dziś zrobiłam,bo jakąś ochotkę nabrałam i będzie na kilka dni,bo wyszła mi wielka blacha. :-) :-) :-)