Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Umawiam się z Tobą na testowanko!!! Pozdrowionka!OK więc ja planowaną @ mam 4 lutego mam nadzieje że jednak nie przyjdzie bo się nieźle wkurze
kto dalej
![]()
Maciusiu a Ty bież się juz dzisiaj do roboty!!!Mysle, ze owu bedzie (jesli w ogole bedzie, a nie dowiem sie niestety, bo moj gin jest na urlopie) na dniach... Dzisiaj mam 11 dc, a cykle 26-28 dniowe.
No wlasnie nie za bardzo...Maciusiu a Ty bież się juz dzisiaj do roboty!!!
Nie czujesz juz przypadkiem jajniczków? Powodzenia!!!
A zrób sobie, Maćku test owulacyjny, a starać się od dzis nie zaszkodzi!!!No wlasnie nie za bardzo...
Ale do roboty zamoerzam sie zabrac...
Bylam wlasnie z piesa na spacerze. Czy u Was tez tak sypie?
No to musimy wybrac sobie jakis konkretny dzionek i zatestowac Wspólnie Fluidki takie będą biły, że nie ma zmiłuj tym razem muszą być 2 kreskiOliwka - to i ja oficjalnie gratuluje
fluidki podlapie ale w tym cyklu i tak juz po owu to bedzie na nastepny jak cos (oby nie;-))
Batonik, Robin - ja moge z Wami testowac, @ mam na 5-6 lutego
mialam testiowac z Rybka, moze i ona sie dolaczy do nas, ale bede emocje
Jutro sobie dopiero zrobie.A zrób sobie, Maćku test owulacyjny, a starać się od dzis nie zaszkodzi!!!