• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

temacik mozna rozwinac np pozycje ktore sprzyjaja chlopczykom a dziewczynka na kobitki podobno pozycja misjonarska i plytki a na chlopca rob co chceszy byle gleboko i szybki co wy na to prawda czy nie?
Nie wiem czy się nadaję do wyrazenia jakiejś opini na ten temat bo dzidziów brak ( narazie!!!)
Ja tam dziewczyny ostro się nastawiłam, że dzidzia będzie i juz nie ważne w którym cyklu to nastąpi i nawet jak mnie @ nawiedzi to się nie zniechęcę i nie poddam!!! Basta

I jak się tak nastawiłam to wreszcie mam 1 cykl od 2 lat i brak jakichkolwiek obiawów, a tak w tych dc umierałam na wszystkie ksiażkowe obiawy ciąży.

A jeśli chodzi o płeć to kiedyś marzyłam o 3 chłopcach, teraz strasznie bym chciała słodką córeczkę!!! Ale będę się cieszyć z każdego małego szkrabka!!!

reklama
babo kazda z nas boli wszedzie he he codziennie wkrecamy sobie filmy a pozniej jet: "pojawia sie i uciekl" he he Glowa do gory walentynki niedlugo co planujesz? Moze taniec truskaweczki szmpan? he he
Ja sobie Kobitki na walentynki wymyśliłam czerwona satynowa pościel i chcę się przebrać za seksownego diabełka, tylko skąd u licha ja ogon wytrzasnę..............hihihihi
Mój M będzie miał swoje prywatne malutkie piekiełko hihi

Nie wiem czy się nadaję do wyrazenia jakiejś opini na ten temat bo dzidziów brak ( narazie!!!)
Ja tam dziewczyny ostro się nastawiłam, że dzidzia będzie i juz nie ważne w którym cyklu to nastąpi i nawet jak mnie @ nawiedzi to się nie zniechęcę i nie poddam!!! Basta

I jak się tak nastawiłam to wreszcie mam 1 cykl od 2 lat i brak jakichkolwiek obiawów, a tak w tych dc umierałam na wszystkie ksiażkowe obiawy ciąży.

A jeśli chodzi o płeć to kiedyś marzyłam o 3 chłopcach, teraz strasznie bym chciała słodką córeczkę!!! Ale będę się cieszyć z każdego małego szkrabka!!!
ja nie wiem ciagle mysle ze dostane deprechy jak bedzie drugi chlopczyk no ale z drugiej strony oskar mialby braciszka ale ciagle marze o corci ubrankach kucyczkach i wiezi z dziewczynka kto wie co bedzie jej to co na dziewczunke i imprezowac tez bede na dziewczynke ale co bedzie i kiedy kto to wie nikt

Ja sobie Kobitki na walentynki wymyśliłam czerwona satynowa pościel i chcę się przebrać za seksownego diabełka, tylko skąd u licha ja ogon wytrzasnę..............hihihihi
ty dobry pomysl tyle ze ja wole aniolki he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja nie wiem ciagle mysle ze dostane deprechy jak bedzie drugi chlopczyk no ale z drugiej strony oskar mialby braciszka ale ciagle marze o corci ubrankach kucyczkach i wiezi z dziewczynka kto wie co bedzie jej to co na dziewczunke i imprezowac tez bede na dziewczynke ale co bedzie i kiedy kto to wie nikt
Ja chciałam mieć 3 chłopaków, bo to Taka duma jak 3 przystojnych koleśi na imprezkę sobie razem wychodzi wypachnionych, a ty sobie myślisz, ale mam przystojnych synów. Znam 2 takie rodziny 3 mega przystojnych chłopaków i we wszystkim swoim mamom w domu pomagali za kawalerki. A poza tym widzę jaka moja mamuśka dumna chodzi na widok jej przystojnych 4 synów!!!

Ja tez bym wolała aniołka nawet myślałam, ale z kim tak pogrzeszysz w łóżku jak nie z diabełkiem w tę czerwoną noc!!!

Ja chciałam mieć 3 chłopaków, bo to Taka duma jak 3 przystojnych koleśi na imprezkę sobie razem wychodzi wypachnionych, a ty sobie myślisz, ale mam przystojnych synów. Znam 2 takie rodziny 3 mega przystojnych chłopaków i we wszystkim swoim mamom w domu pomagali za kawalerki. A poza tym widzę jaka moja mamuśka dumna chodzi na widok jej przystojnych 4 synów!!!

Ja tez bym wolała aniołka nawet myślałam, ale z kim tak pogrzeszysz w łóżku jak nie z diabełkiem w tę czerwoną noc!!!
nie wiem u mnie bylam ja siostra i brat kazdy inny charakter i jakos dziewczynka mnieciagnie

asiuch współczuje poranka kurcze ale mialas pecha,normalnie szok .Współczuje.

svensonka no nie wiem czemu nie bada tak mi dziś powiedziała jak poszłam do gabinetu i jej oznajmiłam ze jestem w ciązy i że dopiero wizyta wolna na kwiecień ...Ale okarze się co i jak w czwatek jak pójde do niej .

Bardzo to dziwne a to twój gin co ci poprzednie ciąże prowadził czy jakiś nowy?

A to najświeższe sfotografowane ściskanko :)
Bo my to takie "tulaczki" jesteśmy :D

Magda synuś przystojniak :-)

Oliwka oficjalnie już składam ogromne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Co do testowanie ja chętnie przyłącze się do terminu walentynkowego bo @ wypada mi 12 lutego.i mam nadzieję że oczywiście nie przyjdzie:-) jestem już w trakcie starań i powiem Wam że mam jakieś czarne myśli bo od 2 dni bardzo boli mnie brzuch w dole...nie wiem dlaczego ale czuję że to nic dobrego...wydaje mi się że znów za dużo o tym myślę i nic z tego nie będzie:-(gdzie się podział mój optymizm...chyba zapadł w sen zimowy;-)

Lena termin testowanka masz taki jak ja to znaczy ja mam taki termin spodziewanej @ tak 11-12.02

Pomysł super!

reklama
Witaj Asiucha!!!

Pusto tu dzisiaj!!!

Cześć Robin!
Ja znów dwa dni w pracy :-( i tak mi smutno że nie było wczoraj staranek a za dwa dni to już raczej za późno.

Właśnie gość wychodził z hotelu, drzwi się otworzyły, zawirucha, przeciąg i kwiat (wielka palma) poleciał mi z doniczka i jeszcze w tego chorego palca się uderzyłam :wściekła/y:
Co za dzień!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry