suzi1
Kocham Cię synuś
Hej kochana:Suzi milcząca jesteś!!! Pozdrówki

Nie ,czemu milcząca???
Pisze z bratem o pierdołach

Co tam u ciebie???
Aaaa Macku nie mam jeszcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej kochana:Suzi milcząca jesteś!!! Pozdrówki

mialam 2 dni kryzysu ze myslalam o tym non stop, teraz jest znowu ok i na luzie....Martuska daj z siebie wszystko, żeby tyle nie myśleć My tu wszystkie mocno trzymamy kciuki!!!
Ja słyszałam, że wielu parom się po Clo szybciutko udało i Ty napewno do nich nalezysz.!!!
No to ja byłam wyjątek bo mi po clo się nie udało- no cóż ktoś taki musi być.:-)Martuska daj z siebie wszystko, żeby tyle nie myśleć My tu wszystkie mocno trzymamy kciuki!!!
Ja słyszałam, że wielu parom się po Clo szybciutko udało i Ty napewno do nich nalezysz.!!!
Gość 53 rocznik. Pierwszy raz na oczy widzę pewnie przechodzi kryzys wieku średniego. Już spławiony nie ma o czym mówić Jak się pracuje w hotelu to się ma takich wielbicieli....Robin czy to jakiś stały klient czy wyczaił Ciebie na ulicy- wpadłaś mu w oko?
A pana Tik- Taka pamiętam, przystojniak lat 80-tych XX wieku.
Hej ja tez po Clo narazie nici bo my to musimy nastawienie zmienić!!!No to ja byłam wyjątek bo mi po clo się nie udało- no cóż ktoś taki musi być.:-)
Tak, ale rozbawiłaś mnie tym goścxiem ja kiedyś też takiego miałam, po prostu ego boli i szuka wrażeń. Pozdrawiam.Hej ja tez po Clo narazie nici bo my to musimy nastawienie zmienić!!!
Papa dobrego dyżuru.Forum wciąga a obowiazki mi się piętrza więc uciekam.... Papa
Czesc kobietki!!!!
Ja tez juz pozbierałam sie z wyrka
Własnie spijam kawke;-)
Kerna Mam nadzieje ze wszystko juz dobrze u Ciebie;-)
Olake 3 pecherzykiJestes na wspomagaczach???

Wow super by było tyle szczęścia na raz.nie naturka:-) ciekawe ile dotrwa do owu? jak to usłyszałam od gina to już zobaczyłam bliźniaki albo trojaczki![]()