suzi1
Kocham Cię synuś
no to kochana mocno ci kibicuje i kciuki trzymamSuzi - trzymam kciuki aby jednak @ nie przylazla
Boze, a u mnie jeszzce caly dlugi tydzien..... ide poprasowac

A przypomnij mi byłas w koncu u tego gina sprawdzic co i jak???

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to kochana mocno ci kibicuje i kciuki trzymamSuzi - trzymam kciuki aby jednak @ nie przylazla
Boze, a u mnie jeszzce caly dlugi tydzien..... ide poprasowac

bylam tylko w 12dc, potem juz nie.... i jak sie teraz nie uda, to nie bede chodzic na monitoring.... mam jeszcze 3-4 miesiace, jak sie nie uda, to lipa.... i nie wiem kiedy bede sie wtedy staracno to kochana mocno ci kibicuje i kciuki trzymam
A przypomnij mi byłas w koncu u tego gina sprawdzic co i jak???![]()

bylam tylko w 12dc, potem juz nie.... i jak sie teraz nie uda, to nie bede chodzic na monitoring.... mam jeszcze 3-4 miesiace, jak sie nie uda, to lipa.... i nie wiem kiedy bede sie wtedy starac
w srodku jakos tak mi dziwnie, uczucie ze juz @ leci a tak mam zawsze na kilka dni przed terminem i jeszcze gin mi powiedzial ze po lekach moge dostac nawet kilka dni wczesniej wiec to by sie zgadzalo.... dołka troche podlapalam, ale lepiej teraz nic pozniej sie rozczarowac....

Hej dziewczynki,
Suzi - nie denerwuj się @ nie przyjdzie napewno
Temat poczty polskiej pozostawię bez komentarza - temat rzeka hihi
U nas dzisiaj bardzo nerwowo idziemy zbadac wojsko więc dziewczyny trzymajcie kciuki żeby wszystko było oki. Mój W. to się tak denerwuje że ostatnie dwa dni bez kija nie podchodź do niego normalnie
Miłego dnia

Toska - trzymam kciuki, armia pewnie waleczna;-)

Wyniki dopiero w poniedziałek :-(kochana głowa do góry:-)bedzie dobrze i zobaczysz dwie kreseczkibylam tylko w 12dc, potem juz nie.... i jak sie teraz nie uda, to nie bede chodzic na monitoring.... mam jeszcze 3-4 miesiace, jak sie nie uda, to lipa.... i nie wiem kiedy bede sie wtedy starac
w srodku jakos tak mi dziwnie, uczucie ze juz @ leci a tak mam zawsze na kilka dni przed terminem i jeszcze gin mi powiedzial ze po lekach moge dostac nawet kilka dni wczesniej wiec to by sie zgadzalo.... dołka troche podlapalam, ale lepiej teraz nic pozniej sie rozczarowac....
;-)kiedys pewnie tak.... ciekawe czy bedzie mi dane juz za tydzien? tylko ten na gorze to wie....kochana głowa do góry:-)bedzie dobrze i zobaczysz dwie kreseczki;-)