reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nadrobiłam czytanie i niestety muszę zmykać:-( życzę Wam miłego wieczoru kochane;-) oby płodność spłynęła na Nas i zaskoczyła Nas wszystkie pozytywnym testem jeszcze w miesiącu lutym:tak: wiem że piszę od rzeczy ale dzisiaj ciągle wszystko mówi mi że jestem w ciąży a wiem że pewnie jak już w niej będę to nie będę miała żadnych objawów:-) tak jak było z Julą-nie przypominam sobie żadnych,chociaż byłam wtedy tylko przestraszona 17;-) ciągle tylko te ciążowe urojenia:-p poza tym czego ja oczekuję w 15 dc???:-D

Lenka ja mam dziś 16 dc i stwierdziłam że jutro przutulanki powtórzę, jak na złość dziś i wczoraj nie mogłam bo w pracy jestem. Mam też cykle 28 dniowe ale ostatni był 30 dniowy. Oby nam się udało bo testujemy chyba w podobnym terminie :-)

reklama
Hej dziewczynki
My juz po badaniach - troche nerwów ale wszystko skończyło się dobrze :tak::tak:znaczy w pojemniczku hihihih
Dziewczyny głowa do góry wszystkie za jakiś czas zobaczymy II krechy na teście :tak::tak: A jak będziemy się smutkać to nic z tego nie będzie !!!
U nas gorący okres staranek :-D:-D dlatego wybaczcie ale nie będę dzisiaj z Wami gawędzić :tak:

jeszcze szybko odpiszę bo jakoś nie mogę się z Wami rozstać;-) maćku mam nadzieję że wessało to co trzeba i owoc miłości kwitnie:-D a z tą owulacja to jest tak że tylko liczę i masz racje że mogę nie trafiać ale nie zagłębiałam się nigdy w inne metody bo ja w ogóle staram się dopiero 3 cykl i jakaś taka jeszcze niepoinformowana jestem;-)
asiucha-L moje cykle trwają teraz po 28 dni.fajnie by było gdybyśmy w tym samym czasie zafasolkowały:-) tyle szczęścia na raz:tak:
Le no pewnie - nie ma co na razie szalec. Ja samoobserwacje i trafianie w TE dni zaczelam dopiero po jakims roku "jechania na wolnym";-)

Hej dziewczynki
My juz po badaniach - troche nerwów ale wszystko skończyło się dobrze :tak::tak:znaczy w pojemniczku hihihih
Dziewczyny głowa do góry wszystkie za jakiś czas zobaczymy II krechy na teście :tak::tak: A jak będziemy się smutkać to nic z tego nie będzie !!!
U nas gorący okres staranek :-D:-D dlatego wybaczcie ale nie będę dzisiaj z Wami gawędzić :tak:
Jasne. DO BOJU!!!:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)witam wszystkie staraczki i nowe staraczki też ;-)

Właśnie wróciłam od mojej małej chrześnicy ma 5 miesięcy i jest słodziakiem jak każde dzieci pewnie w jej wieku:-D

poprzytulałam się troszkę z Zośką i może się zarażę :-D:-D

Jednak swirujesz;-) Witaj w klubie;-)

Ja to nawet nie wiem, czy moge sie spodziewac owulki w tym cyklu, skoro w ostatnim jej nie bylo...

A masz monitoring w tym cyklu?

:-)witam wszystkie staraczki i nowe staraczki też ;-)

Właśnie wróciłam od mojej małej chrześnicy ma 5 miesięcy i jest słodziakiem jak każde dzieci pewnie w jej wieku:-D

poprzytulałam się troszkę z Zośką i może się zarażę :-D:-D

Batonk nie będe ciebie dołować ale to tak nie działa, ja to już brzuch koleżanki macałam, potem jej dzidzie na rękach nosiła (w poniedziałek znów do niej jadę), w pracy oprócz niej to już dwie urodziły a dwie następne są w ciąży, milion znajomych też w ciąży i co.... nie zaraziłąm się :-(

A masz monitoring w tym cyklu?

Batonk nie będe ciebie dołować ale to tak nie działa, ja to już brzuch koleżanki macałam, potem jej dzidzie na rękach nosiła (w poniedziałek znów do niej jadę), w pracy oprócz niej to już dwie urodziły a dwie następne są w ciąży, milion znajomych też w ciąży i co.... nie zaraziłąm się :-(

;-)może się uda :-D w coś trzeba wierzyć żeby nie zwariować a jeszcze tylko pare dni do @ i napięcie jest coraz większe :baffled: i strach przed rozczarowaniem też nie mniejszy :tak: i co miesiąc powtarzam sobie że nie będę się nakręcać :sorry2:

;-)może się uda :-D w coś trzeba wierzyć żeby nie zwariować a jeszcze tylko pare dni do @ i napięcie jest coraz większe :baffled: i strach przed rozczarowaniem też nie mniejszy :tak: i co miesiąc powtarzam sobie że nie będę się nakręcać :sorry2:

Też tak miałam,ale jednak.....dziś dopadła mnie ta podła @:wściekła/y:...no to mogę sobie teraz odpuścić kolejny tydzień:-(...trzymam kciuki byś miała dwie kreseczki na teście:tak:

reklama
Też tak miałam,ale jednak.....dziś dopadła mnie ta podła @:wściekła/y:...no to mogę sobie teraz odpuścić kolejny tydzień:-(...trzymam kciuki byś miała dwie kreseczki na teście:tak:

:-(przykro mi ale :rofl2: głowa do góry już za dwa tygodnie rozpoczniesz szaleństwo :-D i może wtedy:-)

tak na poważnie to ja też nie wierze w to że mi się uda w tym cyklu chciałabym bardzo ale jakoś tak mam przeczucie że nie :no:

Do góry