Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Suzi1 nie załamuj się... trzymam kciuki za Wasze staranka, oby ta Twoja @ była tą ostatnią w tym rokumocno wierze w to, że tak własnie będzie :-)
dobrej nocki :-)

DZis np.byłam wsciekła na maxa,a za chwile zaczełam sie smiac i to nawet nie wiem z czego
Teraz np.chce mi sie płakac
Tylko clo bierzesz pytam bo sie pogubiłam.Dobranoc kochana
Na 100% przejdzie dołek
Moze te leki tak działajaDZis np.byłam wsciekła na maxa,a za chwile zaczełam sie smiac i to nawet nie wiem z czego
Teraz np.chce mi sie płakac
![]()
Pewnie, ze cos da!Hej Lopop
Kurde cikawa jestem jak to bedzie z tym CLo czy to cos da:-baffled:

No ba! Damy rade!Trzeba poprostu uwierzyć w to że się uda i cierpliwie czekać
Ja ide w poniedziałek na usg i zobaczymy czy wogóle mam owulke bo może staramy się tylko dla przyjemnosci hihihia mój W. odbiera wyniki badań - jestem dobrej myśli najwyżej bedziemy się ostro leczyć -
BĘDZIE DOBRZE - MUSI !!! Przecież jesteśmy zaje***** babki i musi nam się udać![]()

...wiecie,luty to taki magiczny miesiąc zakochanych,może to dobra okazja do zajścia...ja na razie mam 1 cykl za sobą,staraliśmy się no i nie wyszło,choć wyliczyłam owu,był śluz ze 3 dni....działaliśmy też dzień po...no,ale widać tym razem nie wypaliło...kolejna owu wypada na Walentynki hehh....no więc kto testuje,kto produkuje....się okaże...w tym cyklu za duzo się spodziewałam,oczekiwałam,stresowałam....a propo-pracuję od 2 lat w sklepie dziecięcym,na co dzień mam ciuszki,zabawki,smoczki,wózeczki itp...wcześniej,tzn przed slubem,nie w głowie mi były dzieci,machinalnie zajmowałam się towarem,nie wzruszały mnie malutkie ubranka ani mamy z brzuszkami i dumni tatusiowe....po slubie w czerwcu coś we mnie się odmieniło-serce otworzyło mi się na tęsknotę za maleństwem...zapragnęłam dziecka,ale dopiero jakoś jesienią...od tego czasu tylko o tym myslę...a praca to udręka,heh,bo i odkładam sobie co fajniejsze ciuszki,i wiem,że nie powinnam zapeszać....nie oglądam katalogów,choć w teoretycznie wybrałam już większość wyposażenia dziecięcego...no i za szybko,bo 1 cykl nieudany....szukałam w sobie tyle objawów że sobie je wmówiłam..zaczeło mnie w grudniu odrzucać od alkoholu.w styczniu zaczęłam mieć zachcianki....więc uważam że jak dzidzia przyjdzie,to nie da od razu o sobie znać,to musi być niespodzianka....
...zapisałam się na to forum,bo jestem jedną z Was,i wiem że dajecie mi otuchę w chwilach zwątpienia...wierzę że Wam się uda,i każdej z nas,i tego nam życzę
Pewnie, ze cos da!
No ba! Damy rade!
Ja mam chyba wlasnie owulacje z prawego jajnika - tak mnie napierdziela. Choc w ostatnim cylku tez mialam podobne bole, a owulki wcale nie bylo... Ale moze tym razem...![]()
:-)Witajcie Kobietki!;-)Sczytałam od deski do deski posty ostatnie...wiecie,luty to taki magiczny miesiąc zakochanych,może to dobra okazja do zajścia...ja na razie mam 1 cykl za sobą,staraliśmy się no i nie wyszło,choć wyliczyłam owu,był śluz ze 3 dni....działaliśmy też dzień po...no,ale widać tym razem nie wypaliło...kolejna owu wypada na Walentynki hehh....no więc kto testuje,kto produkuje....się okaże...w tym cyklu za duzo się spodziewałam,oczekiwałam,stresowałam....a propo-pracuję od 2 lat w sklepie dziecięcym,na co dzień mam ciuszki,zabawki,smoczki,wózeczki itp...wcześniej,tzn przed slubem,nie w głowie mi były dzieci,machinalnie zajmowałam się towarem,nie wzruszały mnie malutkie ubranka ani mamy z brzuszkami i dumni tatusiowe....po slubie w czerwcu coś we mnie się odmieniło-serce otworzyło mi się na tęsknotę za maleństwem...zapragnęłam dziecka,ale dopiero jakoś jesienią...od tego czasu tylko o tym myslę...a praca to udręka,heh,bo i odkładam sobie co fajniejsze ciuszki,i wiem,że nie powinnam zapeszać....nie oglądam katalogów,choć w teoretycznie wybrałam już większość wyposażenia dziecięcego...no i za szybko,bo 1 cykl nieudany....szukałam w sobie tyle objawów że sobie je wmówiłam..zaczeło mnie w grudniu odrzucać od alkoholu.w styczniu zaczęłam mieć zachcianki....więc uważam że jak dzidzia przyjdzie,to nie da od razu o sobie znać,to musi być niespodzianka....
...zapisałam się na to forum,bo jestem jedną z Was,i wiem że dajecie mi otuchę w chwilach zwątpienia...wierzę że Wam się uda,i każdej z nas,i tego nam życzę
![]()
:-)
Kochana Suzi!!! rozumiem tulam, tulam i jeszcze raz tulam, bo nic tak mocno nie boli!!!No włąsnie ale swoje muszę "odchorowac":-wściekła/y:
![]()
Lopop jeszcze raz Super artysta z Twojego synusiaAgutka gratuluję super posta dzisiaj bo to pewnie przez te cztery lata się ich uzbierało. Gratuluję szersze gratulację i bardziej wylewne będą jak będą dwie kreseczki.Dzieło mojego syna![]()
Czyli domyslam sie, ze zostaje zassane do srodka (bo nie robie wygibasow po, tylko leze;-)). Tak wiec wniosek z tego taki, ze to co ma trafic do srodka trafii
My się Tu na forum jedna od drugiej pozarażamy!!! hihihihA masz monitoring w tym cyklu?
Batonk nie będe ciebie dołować ale to tak nie działa, ja to już brzuch koleżanki macałam, potem jej dzidzie na rękach nosiła (w poniedziałek znów do niej jadę), w pracy oprócz niej to już dwie urodziły a dwie następne są w ciąży, milion znajomych też w ciąży i co.... nie zaraziłąm się :-(
Kochana popieram. Ja tak mam od ostatniego cyklu, staram się naprawdę nie myśleć na poczatku było trudno, ale teraz naprawdę nieżle i wreszcie czuję się wolna!!!hej babeczki
U mnie @ pełna bębąCzyli czekamy na nowe staranka
I powiem Wam ze nie bede juz zwracałą uwagi na zadne objawy-przynajmniej na dzien dziesiejszy mam takie postanowienie
A co z tego wyjdzie to zobaczymy
I tak sie zastanawiam czy nie isc sobie na siłownie,bedzie to lekarstwo dla kalorii a moze dla mnie jakas odskocznia????
Usiłuje wymyslic cos sensownego,zeby zajac czas i mysli![]()
Kochana popieram. Ja tak mam od ostatniego cyklu, staram się naprawdę nie myśleć na poczatku było trudno, ale teraz naprawdę nieżle i wreszcie czuję się wolna!!!
Trzymam kciuki zebys się wyluzowała i zaszła!!!