• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kurcze,od kilku tygodni w moim mieście grasuje jakiś gwałciciel... Ja pitole,są 3 ofiary... I najgorzej,że jeden gwałt "odbył" się na jednym osiedlu obok mojego. Ostatnio widziano go na innym osiedlu też obok mojego... Kuźwa,choćbym nie wiem,co się działo,to sama po ciemku nigdzie nie wychodzę! :no: :szok: :no:

to uważaj na siebie kochana :szok:
kude skąd się tacy biorą ja nie wiem :wściekła/y::wściekła/y: psychole

reklama
Ja pierdylam,jak im się ru**ać chce za przeproszeniem,to niech lecą na wylotówki - tam pełno panienek stoi - do wyboru do koloru! Normalnie szok... Jak tu wyjść z Zuzią na spacer gdziekolwiek. :-( Najwcześniejsza godzina w jakiej zaatakował (ponoć chodzi z kumplem i wyszukują ofiar dla tego co gwałci),to 16:30,więc straaasznie wcześnie. :-( Chyba będziemy zostawać na podwórku... A na dalsze spacery tylko z G. ...

Musimy na siebie bardzo uważac:tak:. Pilnuj się z takimi wariatami nie ma żartów.
Miło było dziś z Wami porozmawiac, ale teraz idę zając się swoim mężulkiem - dziś moje kolej na zrobienie śniadanka. Trzymajcie się cieplutko dziewczynki do usłyszenia:-D:-)

a najgorzej,że jakaś baba alarmowała,że go widzi pod jednym większym sklepem. Stał godzinę (!!!) i obserwował. Zadzwoniłą na policję,ale oni to zbagatelizowali,bo nie zgadzał im się kolor włosów (z zeznań wynika,że jest czarny,a ten spod sklepu miał ponoć brąz)!!!

Wracam po śniadanku z kawka i:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Raz na moja koleżankę napadł, długo ja obserwował, znał jej rozkład dnia. Miała szczęście, że przejeżdzał samochód z kolegami i zobaczyli jak się po ciemku szarpie. Złapali kolesia i co tydzień póżniej był na wolności!!!

Rybka, a u Ciebie, jakies przeczucia??? ( co do cyklu)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Teściowa...eh...dla mnie to naprawdę temat rzeka,chociaż ostatnio jest niby lepiej;-)mam nadzieję że to nie jest jak zwykle cisza przed burzą:-) gotuje ta moja teściowa nawet dobrze tylko rzadko bo jest wiecznie zmęczona.albo ugotuje raz i potem teść cały tydzień to zjada:-D
co do tego gwałciciela to zgroza normalnie!co się dzieje w tym naszym kraju skoro ktoś dzwoni i mówi że go widzi a policja wyskakuje z jakąś niezgodnością włosów!!!:wściekła/y:ale oni jak zwykle czakają aż w końcu ktoś zginie dopiero potraktują to poważnie:-( agutka pilnuj się i miej oczy dookoła głowy.oby gnoja jak najszybciej złapali!

Agutka dziękuję za takie obrazowe przedstawienie pozycji.:-D
Robin dzisiaj był teścik z twojej rady. Mój M sie śmiał jak mu to pokazałam , że jakieś nie wyrzyte jesteśmy , a mówi się że mężczyźni zawsze i dużo mogą a tu skoro po ranku ja wyskakuje z ta pozycją.
Agutko masz racje ja się nie nastawiam na płeć byle było zdrowe:-).
Robin mój synek dziękuje za komplement. Ja przed kawusią dziewczyny a wy właśnie idę ja parzyć.

reklama
Agutka dziękuję za takie obrazowe przedstawienie pozycji.:-D
Robin dzisiaj był teścik z twojej rady. Mój M sie śmiał jak mu to pokazałam , że jakieś nie wyrzyte jesteśmy , a mówi się że mężczyźni zawsze i dużo mogą a tu skoro po ranku ja wyskakuje z ta pozycją.
Agutko masz racje ja się nie nastawiam na płeć byle było zdrowe:-).
Robin mój synek dziękuje za komplement. Ja przed kawusią dziewczyny a wy właśnie idę ja parzyć.

:-)Hello Kobietki!!! Widzę że od rana poruszyłyście bardzo wdzięczy temat teściowa i zboczeniec no nieźle ciekawe na czym się skończy wieczorem:-D

mnie też coś kuje jajnik lewy ale się nie nakręcam bo pewnie i tak @ przyjdzie znowu a to już tuż tuż :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry