agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
brzuszek boli bo możę fasolka szykuje sobie domek:-)a ktory masz dzien cyklu?
17 - w piątek była owulka,no i od niej cały czas dokucza mi podbrzusze. ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
brzuszek boli bo możę fasolka szykuje sobie domek:-)a ktory masz dzien cyklu?
jak byla owulka to pewnie cos sie szykuje17 - w piątek była owulka. ;-)
:-):-)i dlatego taki bol brzuszka:-) a mnie tez tak bolalo podbrzusze pare dni temu a teraz cycuszki:-)tylko staram sie nie nakrecac....w lutym sie wszystko okaze
jak byla owulka to pewnie cos sie szykuje:-):-)i dlatego taki bol brzuszka:-) a mnie tez tak bolalo podbrzusze pare dni temu a teraz cycuszki:-)tylko staram sie nie nakrecac....w lutym sie wszystko okaze
![]()
;-)nie nie nakrecam sie tylko bardzo bym chciala zeby sie udalo za pierwszym podejsciem;-)ale co ma byc to bedzie.. @mialam 11 stycznia a wiec planuje testowac 14 lutego:-)chyba ze predzej sie okaze..Hehehe,nie nakręcać powiadasz. ;-) Ee tam,nakręcasz się na pewno.;-)
A kiedy testowanko?

nie nie nakrecam sie tylko bardzo bym chciala zeby sie udalo za pierwszym podejsciem;-)ale co ma byc to bedzie.. @mialam 11 stycznia a wiec planuje testowac 14 lutego:-)chyba ze predzej sie okaze..![]()
To trzymam kciuki za Ciebie i malutką fasoleczkęnie nie nakrecam sie tylko bardzo bym chciala zeby sie udalo za pierwszym podejsciem;-)ale co ma byc to bedzie.. @mialam 11 stycznia a wiec planuje testowac 14 lutego:-)chyba ze predzej sie okaze..![]()
ooo tak jak nasz wiecej zatestuje 14 lutego to moze wszystkie ujrzymy II kreseczkiNo to fajnie,bo ja tego samego dnia mam zaplanowany test. ;-)
a jak nie uda sie to za jakis czas napewno je ujrzymy:-)
Dziewuszki czytałam artykuł pani psycholog, która pracuje z parami bezpłodnymi. I tam coś było nie umiem dokładnie przytoczyć, że ona pyta tą dziewczynę na co czeka co miesiąc, a ona na to że na @ i psycholog mówi to jak chce pani zajść w ciążę skoro pani na @ czeka!!!
Czytałam to na jakiejs stronie o bezpłodnosci to jest artykuł chyba z wysokich obcasów.
To Ty kochana już może na tą @ nie czekaj, co???