• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a u mnie dzis 14 dzien cyklu ale jaki dlugi bedzie to zielonego pojecia niemam :baffled: bo ostatni mial 37 a to 2 po odstawieniu tabsow wiec licho wie jedynie jak uda mi sie zaobserwowac owu to wtedy bede wiedziec mniej wiecej kiedy sie @ lub testowania moge spodziewac....

kurcze wlasnie sobie sprawdzilam ze jesli ten cykl mialby tyle samo co ostatni to na testowanko walentynkowe niemam co liczyc :zawstydzona/y: bo koniec mialabym 23 lutego dopiero ale moze byc nawet pozniej bo ponoc pierwsze 3 cykle po odstawieniu to kazdy jest dluzszy od poprzedniego i dopiero potem sie normuje :zawstydzona/y:

Czytałam ten sam artykuł i w pełni zgadzam się z Panią psych :tak::tak:
tosia a jak tam u ciebie impra z mezem udala sie? bo mi tak o dziwo tescie wczoraj poszli na urodziny do jakiejs ciotki i w dodatku wzieli mala ze sobo no to chata wolna to ja bach do lazienki myc pindrowac sie ciuszki makijaz pazurki wlosy wysokie buty i po 30 minutach szczulam meza to jak dojzal to odrazu oczka mu sie swiecily :tak: wiec bylo super tesciow niebylo malej niebylo wiec na luziku :tak: bo tak to zawsze ktos przeszkadza w dzien :zawstydzona/y: bo maz w w nocy pracuje wiec wieczor mamy dla siebie tylko w soboty :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
uf..nareszcie doiczytalam do konca ale nadrabiacie ja niemoge chyba 30 minut zajelo mi nadrabianie MONISIA pytalas o pozycje na chlopca to ja duzo czytalam ze najlepsza to na pieska ( zreszta moja ulubiona) bo ponoc chlopaki szybciej sie tam dostaja hihihih
tez tak slyszalam he he

tosia a jak tam u ciebie impra z mezem udala sie? bo mi tak o dziwo tescie wczoraj poszli na urodziny do jakiejs ciotki i w dodatku wzieli mala ze sobo no to chata wolna to ja bach do lazienki myc pindrowac sie ciuszki makijaz pazurki wlosy wysokie buty i po 30 minutach szczulam meza to jak dojzal to odrazu oczka mu sie swiecily :tak: wiec bylo super tesciow niebylo malej niebylo wiec na luziku :tak: bo tak to zawsze ktos przeszkadza w dzien :zawstydzona/y: bo maz w w nocy pracuje wiec wieczor mamy dla siebie tylko w soboty :-(
a gdzie mezul pracuje po nocach?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry