• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
scully dzięki za odp. dręczy mnie to pytanie bo bardzo bym chciała zafasolkować dziś jest 26 dc a ja mam temp 37,5:baffled: do @ jeszcze 4 dni z testu to pewnie jeszcze nic nie wyjdzie a to czekanie to udręka :-(

:-) tzrymam kciukaski żeby się udało :tak:

:szok:wiek: we wrześniu 27 :szok:
:-(staranka od lipca 2008 tzn. wtedy jeszcze tak nieświadomie bez celowania ale bez zabezpieczenia ogólnie :-D

nie smutkuj :tak: ja mam we wrześniu 26 latek, a bez zabezp. od 06.2009 ;-) tylko cykl nieregularny i ciężko trafić :dry: dopiero 2 m-ce z mierzeniem temp i okazuje się, że nie trafialiśmy w owu :dry::-D

Hej dziewczyny !
Odebrałam wyniki mojego W. i wg mnie wszystko jest oki :tak: tzn patrząc na te wartości referencyjne to nie ma nic niepokojącego. Dzisiaj ide do mojego gin i wszystko się dowiem dokładnie. No i usg dzisiaj robie - czyli taka nasza chwila prawdy :confused: Skoro z W. jest wszystko oki (całe szczęście) tzn że ze mną może być coś nie tak :-(

łepek do góry :tak: będzie dobrze ;-):-)

Monisia, z całego serca zycze Ci aby scenariusz u Was był podobny do naszego :)

Agutka mnie snieg drażni, gdyż we wrzesniu zdałam prawko iiiii przez ten snieg malo jeżdże a powinnam duzo aby sie wprawić grrrr :-(

Svensonka ma racje, nie wkrecać sobie tylko działać!!!!!!!!
ja tez ostatnio mialam slaby tydzien wkrecalam sobie ze wogole mi sie odechacialo dzidziei chce isc na studja i podrozowac a nie zmieniac pieluchy
A dzis mysle inaczej z moim zdrowiem jest kiepsko wiec studja poczekaja nic sie nie stanie nie rozpuszcza sie przyjdzie na nie czas
mam lenia dzis

:-) tzrymam kciukaski żeby się udało :tak:

nie smutkuj :tak: ja mam we wrześniu 26 latek, a bez zabezp. od 06.2009 ;-) tylko cykl nieregularny i ciężko trafić :dry: dopiero 2 m-ce z mierzeniem temp i okazuje się, że nie trafialiśmy w owu :dry::-D

łepek do góry :tak: będzie dobrze ;-):-)
a witam witam weteranke he he co tam porabiasz dzis ja piore i sie nudzeeeeeeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monisia, z całego serca zycze Ci aby scenariusz u Was był podobny do naszego :)

Agutka mnie snieg drażni, gdyż we wrzesniu zdałam prawko iiiii przez ten snieg malo jeżdże a powinnam duzo aby sie wprawić grrrr :-(

Svensonka ma racje, nie wkrecać sobie tylko działać!!!!!!!!
U mnie w Sz-nie też strasznie pełno śniegu. A samochodem wyjechać z osiedla to udręka... Wczoraj była piękna pogoda na spacerki zimowe. Nie przepadam za zimą więc już nie mogę doczekać się wiosny :))

My sobie właśnie porysowałyśmy i pokleiłyśmy,a teraz Moja Córcia stwierdziła,że jest zmęczona i położyła się pod kocyk na łózko. ;-) Ciii,to może zaśnie. :-p
Ja przeglądam nasionka na allegro. ;-)

Ciesze się że u mojego wszystko oki tzn tak mi się wydaje. Mam nadzieje że USG nie wykarze żadnych niespodzianek u mnie :confused::confused:
Super, ze u Małza dobrze z armia!!!:tak: A jesli z Toba jest cos nie teges (oby nie) to niech jak najszybciej sie okaze co, bo bedziecie mogli zaczac dzialac konkretnie. Bo przeciez kobiete o wiele latwiej wyleczyc niz faceta (tak twierdzi moj gin). Powodzenia!

My sobie właśnie porysowałyśmy i pokleiłyśmy,a teraz Moja Córcia stwierdziła,że jest zmęczona i położyła się pod kocyk na łózko. ;-) Ciii,to może zaśnie. :-p
Ja przeglądam nasionka na allegro. ;-)
Co tam ciekawego zamierzasz kupic? Kwiatki czy warzywka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziwny mam ten cykl. Na maxa...
Kolejny dzień boli mnie podbrzusze. Do tego w niej kuje mnie tak,jakbym jakiegoś kołka miała wsadzonego. Krzywo albo w poprzek. :baffled: I właśnie zaobserwowałam jakieś delikatne plamienie. Sorki za szczegóły. :zawstydzona/y: Ale ten mój organizm co cykl,to coraz bardziej mnie zaskakuje. :sorry2:

reklama
Dziwny mam ten cykl. Na maxa...
Kolejny dzień boli mnie podbrzusze. Do tego w niej kuje mnie tak,jakbym jakiegoś kołka miała wsadzonego. Krzywo albo w poprzek. :baffled: I właśnie zaobserwowałam jakieś delikatne plamienie. Sorki za szczegóły. :zawstydzona/y: Ale ten mój organizm co cykl,to coraz bardziej mnie zaskakuje. :sorry2:
Jaaaaa! Czyżby czyżyk:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry