Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no nie proszę Cię z tą młodością to przesadziłaś chyba że to ironia
na razie jeszcze nic nie biorę oprócz kwasu foliowego bo nie mogłam dopasować sobie gina:-( teraz idę to świetnego fachowca może coś poradzi mam nadzieję ;-)

Hej dziewczyny !
Odebrałam wyniki mojego W. i wg mnie wszystko jest okitzn patrząc na te wartości referencyjne to nie ma nic niepokojącego. Dzisiaj ide do mojego gin i wszystko się dowiem dokładnie. No i usg dzisiaj robie - czyli taka nasza chwila prawdy
Skoro z W. jest wszystko oki (całe szczęście) tzn że ze mną może być coś nie tak :-(
Witajcie dziewczynki:-).
Na pewno na twoim usg nie będzie nic niepokojącego...nie możesz sobie wmawiać;-).I znowu zaczął się tydzień pracy...eh. Dziś z lekkim opóźnieniem...wstałam później o 1,5 godz. To się chyba tydzień zaczął heh. A jak Wam mija poniedziałek ?
![]()
no dziewczyny to u mnie było odwrotnieMonisia, Agutka, to u nas było podobnie...poznalismy sie co prawda w 2005 r...ale w 2006 stalismy sie parą, po 3 miesiącach zareczyny, w 2007r ślub a w 2008 urodził nam sie synek...i cały czas jestem zakochana haha :-)
Tosia nie podłamuj się...może to tylko chwilowe zaburzenie...psychika podobno tez ma dużo do powiedzenia w tych sprawach...głowka do góry...usg na pewno wyjdzie oki gin coś zaradzi :-)
ja tez ostatnio mialam slaby tydzien wkrecalam sobie ze wogole mi sie odechacialo dzidziei chce isc na studja i podrozowac a nie zmieniac pieluchy
A dzis mysle inaczej z moim zdrowiem jest kiepsko wiec studja poczekaja nic sie nie stanie nie rozpuszcza sie przyjdzie na nie czas
mam lenia dzis
ja w tym roku zaczęłam kończyć (po przerwie) studia...i to wychowanie fizyczne...oczywiście zaocznie...trzymałyśmyDzięki dziewczyny - dzisiaj o 15 moja chwila prawdyTrzymajcie kciuki
Właśnie dlatego piszę,że mam dziwny cykl. Bo tak nie miałam nigdy.Zobaczymy - 14 już niedługo.
![]()
No nic,zmykam po Dziecię do góry,bo obiadek już "dochodzi".![]()
trzeba sobie wmawiać, że się młodo czuje to skutkuje. Ale w takie zimne, ciemne dni, to wszystko jest na NIE i świetnie to rozumię.
a kawały super, już sprzedałam dalej
nakręciłam się jak jakaś wariatka więc teraz nie ma innej opcji muszą w walentyki pojawić się 2 kreski:-) pewnie myslicie że mi odbiło???Wiem że nie powinnam tego pisać bo zapesze albo co ale czekam 14 lutgo na 2 kreski na teście.i żegnam miesiączkę na 9 miesięcy.tak czuję...nie mam żadnych objawów,zero,nic...tylko to przeczucie...tak silne że nie potrafię tego wytłumaczyć.dzisiaj powiedziałam M że chyba jestem w ciąży chociaż dowodów żadnych nie mam;-)kobietki wiem że jak się okaże że nie jestem to pewnie się załamię ale cholera tak starsznie to czuję...nie wiem co o tym myśleć.po prostu wstałam rano i poczułam to "coś"nakręciłam się jak jakaś wariatka więc teraz nie ma innej opcji muszą w walentyki pojawić się 2 kreski:-) pewnie myslicie że mi odbiło???

mam nadzieję że 14 lutego wszystkie testujące zobaczymy upragnione 2 kreski
a jak nie...to znaczy że test się pomylił