izus180584
Fanka BB :)
Na pewno kazda z Nas się doczeka dzidzulka-tylko najgorsze jest to czekanie i ta nie pewność-Będzie dobrzezobaczysz...wszystkim Nam się uda...jedna wcześniej (te mają dobrze) inne muszą poczekać w kolejce
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pewno kazda z Nas się doczeka dzidzulka-tylko najgorsze jest to czekanie i ta nie pewność-Będzie dobrzezobaczysz...wszystkim Nam się uda...jedna wcześniej (te mają dobrze) inne muszą poczekać w kolejce
![]()
ty grzybki a ja ogorki kiszone he heRozczarowanie było , bo jak zawsze typowe objawy ciązy były ,i ta ogromna ochota na grzybki w occie ktorych nigdy nie lubiłam ale cóż trzeba działac dalej i mieć nadzieje że teraz sie uda!!!
no tak ale majac 2 dzieci jedno w szkole drugie w przedszkolu i sama na studiach to duzo jak na jedna osobkeSvensonka
Dzidzia nie przeszkadza w studiowaniu przecież...tak mi się przynajmniej wydajeja w tym roku zaczęłam kończyć (po przerwie) studia...i to wychowanie fizyczne...oczywiście zaocznie...
ja tez sie nakrecilam juz 3 razy przytulanki byly i dol brzucha pobolewa testowanko w walentynki heeeeeeeeeeeeeWiem że nie powinnam tego pisać bo zapesze albo co ale czekam 14 lutgo na 2 kreski na teście.i żegnam miesiączkę na 9 miesięcy.tak czuję...nie mam żadnych objawów,zero,nic...tylko to przeczucie...tak silne że nie potrafię tego wytłumaczyć.dzisiaj powiedziałam M że chyba jestem w ciąży chociaż dowodów żadnych nie mam;-)kobietki wiem że jak się okaże że nie jestem to pewnie się załamię ale cholera tak starsznie to czuję...nie wiem co o tym myśleć.po prostu wstałam rano i poczułam to "coś"nakręciłam się jak jakaś wariatka więc teraz nie ma innej opcji muszą w walentyki pojawić się 2 kreski:-) pewnie myslicie że mi odbiło???
trzymałyśmyjuż jesteś po...
![]()

więc wybaczcie moje drogie ale o 19 zmykam do wyrka żeby podziałać dzisiaj 

nie dziekuje nie zapeszam tak wiemSvensonka a wiesz może jaka jest na chłopaka?spróbowac zawsze mozna ,
powodzonka w starankach!!!!!