izus180584
Fanka BB :)
Życzymy owocnych przytulnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to ostra jazda malenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano to jestem już po właśnie weszłam do domu
no więc moje drogie na usg wyszło że w lewym jajniku dojrzewa pęcherzyk który ma 22,4mm*18,3 mm i może lada chwilą pękniewięc wybaczcie moje drogie ale o 19 zmykam do wyrka żeby podziałać dzisiaj
![]()
Dziękuję bardzo za miłe słowa z waszej strony - jesteście cudowne![]()
No to czas zmienic diete{uwielbiam słodycze} i zobaczymy co będzie:-)nie dziekuje nie zapeszam tak wiem
bo kupilam specjalna ksiazke
przytulanki w dzien owuli i 3 dni po
jedzenie kwasne slone piwo duzo drozdze ostke itp
ja uwielbialam ogorki kiszone cale 3 m,iesiace hehe
pokaz zdjecie maiNo to czas zmienic diete{uwielbiam słodycze} i zobaczymy co będzie:-)
Olkale a mozna wiedzieć jak długo się staracie?bo my dopiero teraz bedzie 2cykl.
no chyba na dwie osobyno tak ale majac 2 dzieci jedno w szkole drugie w przedszkolu i sama na studiach to duzo jak na jedna osobke
to mowie z gory ze ciezko jest!!!!no chyba na dwie osobybo z kimś wychowujesz maluchy(?)
tak na powaznie to masz rację, ze trzeba mierzyć siły na zamiary...nie do końca zdaję sobie sprawę z tego jak to jest być mamą, bpo nią jeszcze nie jestem...
![]()
sliczna niuniaok spróbuje wstawić!
Tośka powodzenia...oby się Wam udało ...trzymam kciki...

wiec nie masz lekko... czyli u Was typowy podział rólto mowie z gory ze ciezko jest!!!!
Moj mezul pracuje do 4 i po 4 z nasza firma budowlana wiec wszystko na mojej glowie
poczekamy zobaczymy