• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja miałam za jednym razem pobierane wymazy do różnych badań. Normalnie wygląda to badanie jak cytologia. potem oddałam próbki do laboratorium i tyle.

J anie miałam tego badania robionego w żadnym konkretnym dniu cyklu, nie mówiono mi też,żebym była po stosunku ileś tam godzin. Wynika z tego,że badanie było robione z plemników obcego dawcy. Ale słyszałam,że są różńe metody robienia tego badania, a także nie tylko ze śłuzu ale i z krwi. Podobno jest tak,że jak przeciwciała przeciwplemnikowe są tylko w śluzie, to nie jest aż tak źle, gorzej jak znajduja się też we krwi.

Reszta badań ok jak na moje oko.
A mi lekarz kazał przyjść w płodnym cyklu potem stosunek i badanko , ale oczywiście moja owulka przebiega jak na złość w weekend i poprostu nie dało rady a zresztą do niego trudno sie dostać i jakoś odechciało mi się do niego uwawiać.

mojA niunia jutro ma bal przebierancow od 8 do 13 wiec sie wyszaleje a wieczorempewnie padnie jak mucha:-D
To w sumie jego drugi bal przebierańców bo w zerówce już miał.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Super z synem wygrałam konkurs tańczenia na gazecie:-D:-D:-D dobrze że jeszcze na barana go udźwignę:-) Ale się:-) cieszył nie macie pojęcia.Teraz wykończony śpi

To nieźle :-) bedzie wspominał to...mały mężczyzna :-) ja też chcę na bal...z synem ;-) i nie miałbym nic przeciwko temu by w tym roku;-)

Nie nadrobiłam zaległości w czytaniu, za dużo tego...czy dobrze zrozumiałam, ze Megan 76 zafasolkowała?

A mi lekarz kazał przyjść w płodnym cyklu potem stosunek i badanko , ale oczywiście moja owulka przebiega jak na złość w weekend i poprostu nie dało rady a zresztą do niego trudno sie dostać i jakoś odechciało mi się do niego uwawiać.

Ja już nic nie wiem. Wydaje mi się jednak,że u mnie tego nie mówili, bo sprawdzili z obcym dawcą i wtedy to nie miało znaczenia. Gdybam tylko, bo nie znam się na tym zupełnie. Naczytałam się trochę w necie i zaczynam świrować

na marginesie mi tam pasuje owulka w week...oboje mamy z mężem wolne, możemy wtedy poszaleć;-)
jeśli chodzi o badania to padaczka...

Ja już nic nie wiem. Wydaje mi się jednak,że u mnie tego nie mówili, bo sprawdzili z obcym dawcą i wtedy to nie miało znaczenia. Gdybam tylko, bo nie znam się na tym zupełnie. Naczytałam się trochę w necie i zaczynam świrować
Ja już też czasami się gubię, kiedyś nie wiedziałam że jest tyle możliwości nie możności zajścia w ciążę.
Chyba dobrze zrozumiałaś bo ja też tak rozumiem:-p

ja też gdybam i co to daje myślimy tylko o tym i wariujemy ;)
ja natknęłam się gdzieś na info w jakich dc mają być robione badania, a moja gin mówiła o innych dniach i komu wierzyć...? gin czy net?

ja też gdybam i co to daje myślimy tylko o tym i wariujemy ;)
ja natknęłam się gdzieś na info w jakich dc mają być robione badania, a moja gin mówiła o innych dniach i komu wierzyć...? gin czy net?

No dokładnie. Co do tych badań to mój lekarz mi nic nie mówił w jakie dni powinnam je zrobić, a tylko gdzie.

Poza tym rejestrujac się w medicu na te badania pytałam, czy to musi być jakiś konkretny dzień cyklu czy obojetnie, dostała odpowiedz,że obojętnie

na marginesie mi tam pasuje owulka w week...oboje mamy z mężem wolne, możemy wtedy poszaleć;-)
jeśli chodzi o badania to padaczka...
Wiesz ten lekarz był fajny ale jakoś byłam u niego 4 razy no wiecej bo na monitoringach ale liczny tak ogólnie i za każdym razem był inny a juz na tej ostatniej wizycie to taki jakiś zakręcony, nic tylko gada pobada i jak słyszę że wszystko ok to mnie szlag rozkłada- nawet mi powiedział że mam zmienić pracę bo to blokada. A powiedz jak przychodzi instynkt macierzynski to nie ma na to rady i już. Jakoś nie mam o nim tak dobrego zdania jak inni ja tam wolę chodzić na nfz jakoś mi się lepiej z lekarzami rozmawia , a nie tutaj jestem umówiona na 19 a wchodzę o 22.00 i potrafi przyjmować jeszcze do północy:szok:

reklama
No dokładnie. Co do tych badań to mój lekarz mi nic nie mówił w jakie dni powinnam je zrobić, a tylko gdzie.

Poza tym rejestrujac się w medicu na te badania pytałam, czy to musi być jakiś konkretny dzień cyklu czy obojetnie, dostała odpowiedz,że obojętnie
no bo chyba przy cytologii nie ma znaczenia dc, a w przypadki przeciwciał to ajk je masz to po prostu są i w śluzie płodnym i niepłodnym. .. nie am to znaczenia.
Jesteś alergikiem? Bo jestem...i też mogę mieć positiv...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry