reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kobietki wlasnie sprawdzilam na tej stronce opinie o moim ginekologu do ktorego chodze na nfz i okazalo sie ze ma 100% pozytywów :szok: i okazalo sie ze nieprzyjmuje prywatnie i to mi sie nawet podoba bo niezdziera z kobietek tylko wszystkie traktuje super za pensje od panstwa...szacun...

nom to ważne ja właśnie idę teraz do gina co prawda prywatnie ale on przyjmuje tylko jeden dzień w tygodniu i to po 17 prywatnie a reszta w szpitalu i to mi się też podoba bo jak ostatnio byłam u jednego to nie dosyć że mi nawet cytologii nie zrobił tylko usg i powiedział wszystko ok na pierwszy rzut oka dał skierowanie na badania do warszawy jak chce to mogę je sobie zrobić dla świętego spokoju ale niekoniecznie i na koniec jeszcze nie zdążyłam nic zapytać a on kasa :szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
nom to ważne ja właśnie idę teraz do gina co prawda prywatnie ale on przyjmuje tylko jeden dzień w tygodniu i to po 17 prywatnie a reszta w szpitalu i to mi się też podoba bo jak ostatnio byłam u jednego to nie dosyć że mi nawet cytologii nie zrobił tylko usg i powiedział wszystko ok na pierwszy rzut oka dał skierowanie na badania do warszawy jak chce to mogę je sobie zrobić dla świętego spokoju ale niekoniecznie i na koniec jeszcze nie zdążyłam nic zapytać a on kasa :szok::szok::szok::szok::szok:
no to niezle ja nigdy niebylam i raczej niebede u prywatnego lekarza dla mnie to rarytas na ktory mnie niestac :( ale ciesze sie ze trafilam na takiego fajowego za free:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to niezle ja nigdy niebylam i raczej niebede u prywatnego lekarza dla mnie to rarytas na ktory mnie niestac :( ale ciesze sie ze trafilam na takiego fajowego za free:tak:
zazdroszczę dobrego specjalisty u nas już są rozpsuci

A dziekuje Zabciu, dobrze
Spie caly czas;-)
Mdlosci mialam na samym poczatku, teraz juz nie.
Zdjecia mialam juz 2 - zamiescilam je na 28dni;-)

Troszke sie strsowalam bo lekarz powiedz ze ciaza jest mniejsza niz liczac od miesiaczki.. Ze za mala jakby...
Wiec nastepna wizyta za tydzien.
I pytal czy mam regularnie okres, ja mu ze owszem..
A dzisiaj dostalam olsnienia, bo on pewnie przypuszczal ze 28dniowe cykle, a ja mam 32dniowe, wiec oasowaloby ze owulacja pozniej niz on zalozyl
Tak to przynajmniej sobie tlumacze

to mu na nastepnej wizycie koniecznie powiedz ale niewiem ale napewno wszystko bedzie ok tylko folik lykaj ;-)

Łykam , łykam:tak:
Dwie tabletki dziennie:-)
Dobrze ze tego nie trzeba o stalej porze bo z moja skleroza to roznie bywa;-)

Kurcze troszke mnie tu nie bylo i juz nie jestem w stanie nadrobic, tak tu szalejecie:blink:

A Ty dzisiaj zamiast na necie siedziec to tulic sie juz powinnas do swojego mezczyzny;-)
Albo juz po przytulankach..:blink:

Lece do wanny..
Buziaki wszystkim sle i pozdrowionka ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Łykam , łykam:tak:
Dwie tabletki dziennie:-)
Dobrze ze tego nie trzeba o stalej porze bo z moja skleroza to roznie bywa;-)

Kurcze troszke mnie tu nie bylo i juz nie jestem w stanie nadrobic, tak tu szalejecie:blink:

A Ty dzisiaj zamiast na necie siedziec to tulic sie juz powinnas do swojego mezczyzny;-)
Albo juz po przytulankach..:blink:

moj maz juz w pracy od 3 dni wstawalam o 4 rano i czekalam az wroci z pracy i rano bylo :)

reklama
Do góry