• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kobietki wlasnie sprawdzilam na tej stronce opinie o moim ginekologu do ktorego chodze na nfz i okazalo sie ze ma 100% pozytywów :szok: i okazalo sie ze nieprzyjmuje prywatnie i to mi sie nawet podoba bo niezdziera z kobietek tylko wszystkie traktuje super za pensje od panstwa...szacun...

nom to ważne ja właśnie idę teraz do gina co prawda prywatnie ale on przyjmuje tylko jeden dzień w tygodniu i to po 17 prywatnie a reszta w szpitalu i to mi się też podoba bo jak ostatnio byłam u jednego to nie dosyć że mi nawet cytologii nie zrobił tylko usg i powiedział wszystko ok na pierwszy rzut oka dał skierowanie na badania do warszawy jak chce to mogę je sobie zrobić dla świętego spokoju ale niekoniecznie i na koniec jeszcze nie zdążyłam nic zapytać a on kasa :szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
nom to ważne ja właśnie idę teraz do gina co prawda prywatnie ale on przyjmuje tylko jeden dzień w tygodniu i to po 17 prywatnie a reszta w szpitalu i to mi się też podoba bo jak ostatnio byłam u jednego to nie dosyć że mi nawet cytologii nie zrobił tylko usg i powiedział wszystko ok na pierwszy rzut oka dał skierowanie na badania do warszawy jak chce to mogę je sobie zrobić dla świętego spokoju ale niekoniecznie i na koniec jeszcze nie zdążyłam nic zapytać a on kasa :szok::szok::szok::szok::szok:
no to niezle ja nigdy niebylam i raczej niebede u prywatnego lekarza dla mnie to rarytas na ktory mnie niestac :( ale ciesze sie ze trafilam na takiego fajowego za free:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to niezle ja nigdy niebylam i raczej niebede u prywatnego lekarza dla mnie to rarytas na ktory mnie niestac :( ale ciesze sie ze trafilam na takiego fajowego za free:tak:
zazdroszczę dobrego specjalisty u nas już są rozpsuci

A dziekuje Zabciu, dobrze
Spie caly czas;-)
Mdlosci mialam na samym poczatku, teraz juz nie.
Zdjecia mialam juz 2 - zamiescilam je na 28dni;-)

Troszke sie strsowalam bo lekarz powiedz ze ciaza jest mniejsza niz liczac od miesiaczki.. Ze za mala jakby...
Wiec nastepna wizyta za tydzien.
I pytal czy mam regularnie okres, ja mu ze owszem..
A dzisiaj dostalam olsnienia, bo on pewnie przypuszczal ze 28dniowe cykle, a ja mam 32dniowe, wiec oasowaloby ze owulacja pozniej niz on zalozyl
Tak to przynajmniej sobie tlumacze

Łykam , łykam:tak:
Dwie tabletki dziennie:-)
Dobrze ze tego nie trzeba o stalej porze bo z moja skleroza to roznie bywa;-)

Kurcze troszke mnie tu nie bylo i juz nie jestem w stanie nadrobic, tak tu szalejecie:blink:

A Ty dzisiaj zamiast na necie siedziec to tulic sie juz powinnas do swojego mezczyzny;-)
Albo juz po przytulankach..:blink:

Lece do wanny..
Buziaki wszystkim sle i pozdrowionka ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Łykam , łykam:tak:
Dwie tabletki dziennie:-)
Dobrze ze tego nie trzeba o stalej porze bo z moja skleroza to roznie bywa;-)

Kurcze troszke mnie tu nie bylo i juz nie jestem w stanie nadrobic, tak tu szalejecie:blink:

A Ty dzisiaj zamiast na necie siedziec to tulic sie juz powinnas do swojego mezczyzny;-)
Albo juz po przytulankach..:blink:

moj maz juz w pracy od 3 dni wstawalam o 4 rano i czekalam az wroci z pracy i rano bylo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry