reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no ja wam powiem ze w tych snach czasem cos jest ale to zalezy od osoby bo np moja szagierka to jak jej sie cos przysni to to jest:szok: np moj maz 4 lata temu mial wypadek jak wracal nad ranem z pracy wpadl w poslizg i jej sie znilo ze mial wypadek i rano dzweonila jak jeszcze nikt niewiedzial i pol godziny pozniej wszyscy wiedzieli wiec moze ja poprosze zeby wysnila cos dla mnie wiecie co ;-)

czasem w tych horoskopach zdaży sie jakiś fuks i napiszą co przypasuje danej osobie- mi napisali że na początku 2009 zostanę mamą i nic:-(.
Dzisiaj znowu to przeświadczenie jak się obudziłam rano, że któraś koleżanka urodziła bliźniaki i tylko nie wiedziałam jak do niej jechać bo wiem w jakim mieszka mieście a nie wiem na jakiej ulicy. Zastanawiałam się kto to by był i wychodzi że któras z Was. Widziałam miasto, niektóre budynki z Bydzi ( a tam studiowałam wieć wiem c o widziałam) wiec wychodzi na Ciebie olkale i jeszcze taki widok jak z wieży w częstochowie na ten deptak i widać tam taki kościół że obok niego chodziłam i czekałam na kogoś. Nie wiem co to znaczy, ale wiem że była ciąża mnoga i bardzo się ucieszyłam, że wreszcie ktoś ma dziewczynki i bardzo się spieszyłam zobaczyc czy bardzo podobne:-D, oby nie był to wyraźny znak dziewczyny, ale przeczucie bardzo silne-i wczoraj też takie przświadczenie

:-D no na to wychodzi, ze to ja...chyba, ze ktoś jest jeszcze z Bydzi??? nie sie odezwię;-)
Magan też coś pisała o tym, z eszybko ujrze i o snach...
Naprawdę bardzo chętnie nazwę Cię Czarownicą (oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu) choć osobiście nie czuję żadnych objawów, przeczuć czy czegokolwiek, co wskazywałoby na ciążę, a tym, bardziej na mnogą;-) choć nie mam nic przeciwko...

A apropos horoskopó, to w te może nie wierzę, ale w zeszłym roku byłam u Pani numerolog w Toruniu. Namiary dostałam z salonu piękności do którego raz po raz uaję się, opinie dziewczyn, które u niej były są takie, że to taka czarownica, że hej. wszystkim, wszystko się spełniało. Mi stawia tarota - co się wydarzy w ciagu najblizszego roku. No i do tej poryu wszystko się spełniało...prócz tego jedneo, czyli ciąży. Miałam 5 kart na ciążę i w lutym mija właśnie rok od wizyty u niej...;-)

Jak najbardziej. A ja Wam mówię komuś sie to sprawdzi
lopop może to był sen o Tobie?

Jasne, ze wolno. Ale niktore babki tak sie przejmuja "starankami", ze alkohol calkowicie odstawiaja i sa oburzone, jak ktos sie alkoholizuje:tak:

ja równiez jestem zdania, że nie ma co przesadzać. Kilka miesięcy miałam takie, ze po owu nie piłam nic, no bo jak jest w ciąży to... ale od zeszłego olałam to. No bo jak dziewczyny nie wiedzą, ze są to zyją normalnie przecież i chodz na imprezy. Oczywiście nie tak upijać się, no ale drinka, lampkę wina lub 2 czy piwko...czemu nie...;-)

Wiem że jest po 1 ale właśnie zostałam pozbawiona resztek nadzieji, mam plamienie co zapowiada miesiączkę, zaczełam 24 dc. To oznacza że teraz to plamienie bede mieć przez jakieś 5 - 6 dni a potem @ beznadziejnie :-(
Moze po tym badaniu lekarskim tak mi się poprzestawiało bo zazwyczaj mam plamienie 2 dni przed @
Tak więc nie testuje i nie bedzie niespodzianki w Walentynki.

asiucha
przytulam...nie czytaj tez za dużo o tych cudach co Tobie lekarz ostatnio nagadał. W zyciu róźnie bywa i mam nadzieję, ze u Ciebie tez tak będzie...Zobaczysz, ze zajdziesz szybciej niż gin powiedział...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak Agutko wczoraj na rmf mówili że zaatakował 16letnią dziewczynę biedaczka nie do,ść że pocięta to jeszcze taka trauma na całe życie

Najmłodsza ma właśnie 16 ,a najstarsza 32 lata... :-(

a gdzie ten psychol grasuje jakie wojewudztwo albo miasto????

Zielona Góra i okoliczne wioski.

o jak Międzyzdroje to ja też się piszę ;-)

Super! :-D

Agutka współczuję...
To już nie jest śmieszne:no:

Wiesz,ja właśnie wróciłam ze Zuzią ze spaceru. Chodziłyśmy tylko po osiedlu i wkoło niego. A byłam tak przerażona,że Zuzi ręki o mało nie zmiażdżyłam,tak mocno Ją trzymałam... A każdy mijany przeze mnie facet był momentalnie myślą "Może to on???". :szok: :-(

agutka
ten psychol to wybredny, tylko młode go interesują... uważaj na tych spacerkach. A nie masz jakiejś sąsiadki z którą mogłabyś wychodzić?
Boże z brzytwą, nozem, żyletkami co mu ktoś zrobił w przeszłości, ze go kręci?....

hej kobietki ja juz spadam bo mezus wstal a mala tescie wzieli na przejazdzke wiec hata wolna ;-)
no powodzenia :)

agutka
ten psychol to wybredny, tylko młode go interesują... uważaj na tych spacerkach. A nie masz jakiejś sąsiadki z którą mogłabyś wychodzić?
Boże z brzytwą, nozem, żyletkami co mu ktoś zrobił w przeszłości, ze go kręci?....

Nie wiem. Ja już nawet nie wiem,w co wierzyć... Jest tyle wersji,że głowa pęka. :-(

reklama
Witam sie bardzoooooo śpiąco!

A Twoj gin wie o tych plamieniach? Bo one oznaczaja, ze cos jest nie tak. Nie czasem progesteron...:confused:

Maćku mówiłam o tym ginowi i sobie to odnotował, poprzednio ginka mówiła mi że takie 2 dniowe plamienie jest ok, że to koniec poprzedniego cyklu. Rozumiem 2 dni ale 5 to już za dużo. Dziś nie mam już nic, zero plamienia ale wiem że na pewno będzie.

Dzień dobry. :-)

Ja z samego rana dostałam zdjęcie 1,5 godzinnego Witusia,bo koleżanka dziś urodziła. :-) :-D Jeszcze taki fajny - poporodowo pomarszczony. :-D

Oj to musi być cudowny!

Chciałam Wam pokazać jak wygląda dzisiejszy bobo test

Ryba super teścik.
Strasznie bym chciała mieć taki swój.

asiucha
przytulam...nie czytaj tez za dużo o tych cudach co Tobie lekarz ostatnio nagadał. W zyciu róźnie bywa i mam nadzieję, ze u Ciebie tez tak będzie...Zobaczysz, ze zajdziesz szybciej niż gin powiedział...

Wiesz w sumie gin powiedział że główny problem to prolaktyna.
Powiedział również że i za miesiąc mogę być w ciąży, nigdy nic nie wiadomo.

cześć :)
jak dzionek mija?

w którym dc jesteś?

24 dc

A ja jestem nieprzytomna, następny dzień w pracy a połóżyłam się o 3 a o 3.30 jeszcze goście przyjechali. nie rozumiem tych ludzi, mróz, ślisko a oni na dwa dni jadę przez pół Polski i są o tak późnej porze.

Do góry