• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja też tak chcę...a moze jak sobie włożę kilka tamponów to moze zaczaruję coś???;-):-D najwyzszy zlituj się nade mna, bo już mi takie głupowy do głowy przychodzą....

A tak powaznie, długo się staraliście kerna?

oj Olkale ;-) mysle hehe ze to nie najlepszy pomysl - a jak nie wyjmiesz heheh to co wtedy???;-)

reklama
ja też tak chcę...a moze jak sobie włożę kilka tamponów to moze zaczaruję coś???;-):-D najwyzszy zlituj się nade mna, bo już mi takie głupowy do głowy przychodzą....

A tak powaznie, długo się staraliście kerna?
:-D:-D:-D:-D:-D próbuj, ile się zmieści:-D:-D:-D
oj i tu Cie zaskoczę...2 cykle.:tak: W pierwszym byłam zestresowana dosć i dużo myslałam..a w drugim był sex i szłam gary myć:-D:-D:-D nie myślałam w ogóle że zmieniamy swoje życie...wyłączyłam mózgownice ale tak na prawde:-)
a przy Michale pół roku nam zajęło:baffled:

mi tez było przykro, jak na nia czekałam a tu nic, no a teraz co mam sie smucic...na wszelki wypadek zatestuje ;-) w Walentynki, choć to przed terminem 2 dni :-Djakoś zaczynam się z tego powoli śmiać:-D bo pisałąm już, ze jak @ przyjedzie, to ja wyjeżdzam...nie chcę mieć z nia nic do czynienia:-D

To proponuję abyśmy wszystkie wyjechały razem jak sie @ pojawi :-D niech sobie sama siedzi a nie mojego towarzystwa szuka

:-D:-D:-D:-D:-D próbuj, ile się zmieści:-D:-D:-D
oj i tu Cie zaskoczę...2 cykle.:tak: W pierwszym byłam zestresowana dosć i dużo myslałam..a w drugim był sex i szłam gary myć:-D:-D:-D nie myślałam w ogóle że zmieniamy swoje życie...wyłączyłam mózgownice ale tak na prawde:-)
a przy Michale pół roku nam zajęło:baffled:
ja pierwsze miesiace też nic nie myślałam, to było w maju zeszłego roku... no ale urlop minął , minął wrzesień, październik i w listopadzie poszłam do lekarza i tak minęło 10 m-cy :(

no wiesz a jak sznureczki się wezmą i schowają heheh :cool2: to będzie problem :shocked2:
to może dobzre, byle głęboko weszły, aż do jajników...to moze uniknę tego badania droznosci :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co to ja zmykam
bo mam nadzieje ze sie doktorek pomylil :tak::-)
i zaciagam mojego mynża na male "te ta tet";-)

najwyzej sie pozniej odezwę buzka :*

reklama
oj no to nieciekawie:zawstydzona/y: ale czasu macie i próbować trzeba z nadzieją, ze w końcu:tak: mnie lekarze straszyli, że mogę nie zajsć w ogóle w ciąże przy Michale:no: wynaleźli stos chorób z których już części nawety nei pamietam..a jednak sie udało:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry